2777
2789
هیچی سالم و سرحال و خوشبخت و پولدار.روز ب روزم پولدارتر خوشحال تر خوشگل تر.ی خار تو پاشون نمیره کوچ ...

برای هر امتی  [معین و اجلی محدود] است، هنگامی که اجلشان سرآید، نه ساعتی پس می مانند و نه ساعتی پیش می افتند !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا در به دریاشون مونده واسه قیامت

دیگه همه اون دنیا واس هر اعمالی باید جواب بدن.ماهم ک پیغمبر و معصوم نیستیم مستقیم بریم بهش.اونا حداقل این دنیا ی عمر با صفا و رفاه و آرامش زندگی کردن

واقعا بعد مرگش دیگه به چه دردی میخوره چه بلایی سرش‌میاد زندگی کلی آدم رو تو این دنیا از بین برده

فقط بعد مرگ نیست تو زنده بودنش هم در اثر همون کار چون روح تو تاریکی قرار میگیره فرد دیگه خواب راحت نداره همش کتبوس میبینه بماند که افسردگی و حال بد و اینا رو میگیره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

I knew you were

You were gonna come to me

And here you are

But you better choose carefully

'Cause I, I'm capable of anything

Of anything and everything

😊✋

Make me your Aphrodite
Make me your one and only
But don't make me your enemy (enemy)
Your enemy (your enemy), your enemy

😊✋

Mark my words
This love will make you levitate
Like a bird, like a bird without a cage
But down to earth
If you choose to walk away, don't walk away
It's in the palm of your hand now, baby
It's a yes or a no, no maybe
So just be sure before you give it up to me
Up to me, give it up to me

.

Are you ready for, ready for
A perfect storm, a perfect storm?
'Cause once you're mine, once you're mine
(Yo, dreaming!) There's no going back
Uh, she's a beast (beast), I call her Karma (come back)
She eat your heart out like Jeffrey Dahmer (whoo!)
Be careful, try not to lead her on
Shawty's heart was on steroids
'Cause her love was so strong

🥰

بعد مرگ با یک خدا طرفی ! تن آدم می لرزه !

اینایی ک من میبینم اون دنیا هم قسر در میرن.یکیشون ی کاری با من کرد تا خود مرگ رفتم.ببین انقد خوشه انقد خوشگل و سرحاله کوچک ترین سختی و زحمتی نمی‌کشه ی استکان جا بجا نمیکنه همه کاراشو شوهرش و خانواده شوهرش میکنن انقد اینارو چیز خور کرده

فقط بعد مرگ نیست تو زنده بودنش هم در اثر همون کار چون روح تو تاریکی قرار میگیره فرد دیگه خواب راحت ن ...

ما ک ندیدیم.از خوشی داره می می‌ره برای اینکه همه رو با دعا مطیع و رام خودش کرده