2777
2789
عنوان

الان یه اتفاقی افتاد بدنم داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 50 پست

نترس بابا پیش میاد مطمئنا خواب دیدی منم یبار پنجره اتاقمو باز گزاشته بودم خواب دیدم یکی از پایین پنجره داره بالا رو نگاه میکنه بیدار شدم رفتم دم پنجره دیدم واقعا یکی داره نگاه میکنه 😑😂 عجیب بود ولی بگیر بخواب پنجره هم ببند 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ذکر لاحول و لا قوه الا بالله بگوهرچی هم که باشه میره برنمیگرده

خیلی ترسیدم

نمیدونم ربطی داره یا نه

امروز رفتم سالن یکی از دوستام که ترمیم ناخن انجام بدم

و سالنش یجاییه که رو به روش یه صحرای پرت هست

و همیشه بهم میگفت این منطقه اجنه زیاد داره

بعد قرار شد در حد چند دقیقه بره بیرون سالن تا پارتنرشو ببینه

و من از ساعت 8 تا 9 شب تو سالن تنهای تنها بودم

ممکنه از اونجا کسی اومده باشه دنبالم؟

واقعااا ترسیدم

شبها میتونی تنها نخوابی. ؟ کلا بنظرم تنها خوابیدن خوب نیست. قبل خواب هم آیت الکرسی و ۴ قل حاما بخون

تونستنس که میشه

ولی باید برم پیش مامانم بخوابم که اونم با نور گوشیم خوابش نمیبره

اصلا آدم ترسویی نیستم که بگم توهم میزنم و اگه خواب ترسناک ببینم جوریه که یکدفعه چشمام باز میکشه، و ب ...

نمیدونم دلیلش چیه ولی حتما یه دلیلی داره و بنظرم خودتو نگران نکن چیزی نیست

میگی حس کردی کسی پشتته یعنی فقط حس کردی ندیدیش؟ منم چندبار اینجوری شدم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خیلی ترسیدمنمیدونم ربطی داره یا نهامروز رفتم سالن یکی از دوستام که ترمیم ناخن انجام بدمو سالنش یجایی ...

اگه بود دوستت تا الان باید دیوونه میشد نه تو که یه بار رفتی 

هر چی تلقین کنی ذهنت همونو برات می سازه 

شاید توهمه . پیش میاد با ترس و استرس از خواب بپری چون منم تجربه اینجوری دارم قبلا حس میکردم کسی بالا ...

اره با فکر زیاد خوابیدم 

ولی این توهم به حدی زیاد بود که فکر کردم کسی اومده تو!

اصلا اون صحنه ای که با هول و شتاب خودمو از اتاق پرت کردم بیرون یادم نمیره

تونستنس که میشهولی باید برم پیش مامانم بخوابم که اونم با نور گوشیم خوابش نمیبره

خب گوشیتو شبها بذار کنار😊. قبل خواب وضو  بگیر آیتالکرسی و ۴ قل هم حتما بخون و با خیال راحت بخواب.

فکر نکنممماخه طبقه ی سومیمنمیدونم دقیق چی دیدم که انقدر ترسیدم و خودمو از اتاقم پرت کردم بیرون

تو خواب و بیداری از این اتفاقا میفته

من یبار یکی زد به پام صدام چرد از اون موقع دیگه ادم نشدم😂😅

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

من با همین ذکر دورشون کردم هیچ جای نگرانی نداره

معلم عزیز در مورد مسائل شغلیت ، تو رو به مقدساتت تاپیک نزن...نزن...نزن...میدونی وقتی تاپیک میزنی چی میشه؟...من بهت میگم...تو این فضای ضد معلم، یکسری میان و توهین میکنن..من بشخصه حلالت نمیکنم

بیشتر ببینید
نترس بابا پیش میاد مطمئنا خواب دیدی منم یبار پنجره اتاقمو باز گزاشته بودم خواب دیدم یکی از پایین پنج ...

🥲😂😂

صبحم کلاس دارم دانشگاه 

ولی جدی خوابم نمیبره دیگه 

🥲😂😂صبحم کلاس دارم دانشگاه ولی جدی خوابم نمیبره دیگه

الان صبحه دیگه 😂 نخواب پاشو برو دست و صورتتو بشور مسواک بزن صبحونه بخور 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲