2777
2789
عنوان

این داستان مهاجران

399 بازدید | 18 پست

خانومای عزیز نی نی سایتی

لطفا تو این تاپیک اگر علاقه داشتین خواننده باشین و لطفا کامنت نزارین اگرهم گذاشتین لطفا بزارید متن تموم بشه بعد پذیرای هرگونه انتقاد و همصحبتی هستیم

این تاپیک راجب تاریخ قوممه

نه ربطی به بقیه اقوام ایرانی داره و نه سعی میکنه به کسی توهین کنه

فقط میخوام تو این فضای خودمونی نی نی سایت ثابت بشه ایا کورد ها مهاجر بودند؟؟

یا نه جزو اقوام اصیل ایرانی ان

ممنونم بابت درک و شعور بالا و محترم و اصیل بودنتون

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

گفته بسیاری از منابع، قوم کرد از بازماندگان مادها هستند. جغرافیای ماد بزرگ در گذشته شامل کردستان و آذربایجان می‌شد. از دوره حکومت هخامنشیان تا ورود اسلام به ایران، مردم این منطقه با عنوان «کورد» شهرت یافته‌اند. واژه «کورد» واژه‌ای به زبان پهلوی میانه است که بعدها به زبان فارسی، «کرد» خوانده شد.

کردستان از دوره حکومت ماد، نام یکی از ایالت‌های ایران بود. در عصر حاکمیت سلجوقیان، نام کردستان رواج بیشتری یافت و دفاتر دیوانی آن‌ها به این نام ثبت و حدود کردستان مشخص شد. حدود کردستان در عصر سلجوقی به بخش‌هایی از عراق عرب، عراق عجم، خوزستان، آذربایجان و دیاربکر منتهی می‌شد. در دوره‌های تاریخی بعد، به‌ویژه در عصر صفویه به‌دلیل هجوم دشمنان و ناتوانی لشکر ایران در حفظ مرزها، برخی از این ایالات از جغرافیای کشور ایران جدا شدند.

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گفته مورخان، سابقه سکونت کردها در ایران به ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد می‌رسد. قوم کرد ابتدا در ایران و اطراف دریاچه وان می‌زیستند و سپس در منطقه امروزی کردستان و کرمانشاه سکونت یافتند. در اسناد تاریخی پیش از اسلام و اسنادی که از دولت‌های بابل، آشور و اکد برجای ماند، نام اقوامی ذکر شده است که شباهت بسیار به واژه کرد دارند. از لحاظ زبان‌شناسی و جغرافیایی، نام قوم «کردخوی» در کتاب گزنفون آمده است که برخی آن را قوم کرد می‌دانند.

بیشتر ببینید

در داستان ضحاک، دو آشپز مسئول آماده‌سازی مغز دو انسان به عنوان خوراک برای مارهای روی دوش این پادشاه ستمگر بودند. این دو آشپز تصمیم می‌گیرند هر روز یک انسان را آزاد کرده و به جایش مغز گوسفند بگذارند.

جوانان آزاد شده به کوهستان گریخته و پنهانی در آنجا زندگی می‌کردند. به گفته‌ی فردوسی آن‌ها اجداد مردم کرد هستند. در این روایت ایل کرد به عنوان مردمی مقاوم در برابر ظلم و ستم ضحاک ظاهر شده و توانسته‌اند هویت مستقل خود را حفظ کنند.

بیشتر ببینید
مگه مهمه ک مهاجر بودن یا ن؟مهم اینه جزو مردم این کشورنو هم وطن های ما هستن

حالا خوبه بیچاره گف بزارید متن تموم بشه بعد کامنت بزارید 🤣🤣🤣 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

نژادشناسی قوم کرد بر اساس شاهنامه فردوسی

قوم کرد از بازماندگان مادها هستند. 

نژادشناسی قوم کرد بر اساس شاهنامه فردوسی

شاهنامه با محور اصلی تاکید بر هویت ایرانی سروده شده است، لذا این که فردوسی ابیاتی را نیز به کردها اختصاص داده بی‌حکمت نیست. درباره تبار کردها و داستان ضحاک ماردوش تفاسیر مختلف شده است اما همگی در یک نکته اشتراک دارند و آن هم ایرانی بودن کردها و نقش مهم آنان در تحولات مختلف ایران برای رهایی از دست ضحاکان ماردوش است. آنچه که در باره‌ی تبار کردان در شاهنامه فردوسی آمده است به این شرح است که:

در دوران ستمشاهی ضحاک ماردوش هر روز مغز دو جوان آریایی خوراک ماران برآمده از دوش این ستمگر می‌شد و این نسل کشی مدت‌ها بدین گونه ادامه می‌یابد تا اینکه دو مرد آزاده به نام‌های ارماییل و گرماییل به منظور جلوگیری از این رفتار به طریقی به آشپزخانه شاهی نفوذ می‌‌کنند و تهییه خوراک ماران را بر عهده می‌گیرند و هر روز به جای مغز دو جوان مغز یک جوان را با مغز گوسفندی مخلوط نموده و به خورد ماران میدهد و بدین تمهید هر روزه یک جوان را از مرگ حتمی نجات می‌دهد و برای آنکه از دست ضحاک در امان باشد آن‌ها را به کوهستان‌های زاگرس فراری می‌دهند و برایشان گوسفند و بز تهیه می‌نماید.

فردوسی در این باره می‌سراید:

کنون کرد از آن تخمه دارد نژاد / کز آباد ناید به دل برش یاد

یعنی از افزایش نسل این جوانان نژاده و رشید، جمعیت «کُرد» پدید آمد. فردوسی از زبان کاوه آهنگر هنگام قیامش ضد ضحاک می‌گوید:بپویید کاین مهتر آهرمنست / جهان آفرین را به دل دشمن استهمی رفت پیش اندرون مرد گُرد / جهانی برو انجمن شد نه خرد

که این اوج حضور کُردها در شاهنامه فردوسی است که در داستان کاوه آهنگر و ضحاک است که بعد از قیام کاوه آهنگر و پیروزی در برابر ضحاک؛ فردوسی نژاد «کُرد» را از کاوه آهنگر می‌داند که عمده این نژاد ساکن کوهستان‌های غرب ایران شدند و با ازدیاد جمعیتشان متحد شدند و ضحاک را سرنگون کردند.

بیشتر ببینید

کردها از قوم های اصلی آریایی ها هستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

دیشب یه جمله قشنگ شنیدم 

میگفت کرد ها اصیل ترین نژاد ایران هستن 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مگه مهمه ک مهاجر بودن یا ن؟مهم اینه جزو مردم این کشورنو هم وطن های ما هستن

مرسی عزیزم شما لطف دارین ولی کاربر کردستان زیبا داره از منظر علمی،منطقی و تاریخی این مسئله رو مورد بررسی قرار میده که بعضی کاربران نااگاه متوجه این موضوع باشند

در داستان ضحاک، دو آشپز مسئول آماده‌سازی مغز دو انسان به عنوان خوراک برای مارهای روی دوش این پادشاه ...

مگه داستان ضحاک واقعیه؟😶

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

حالا چرا بما میگن مهاجر؟؟

از کی این اسم روی کورد ها گذاشته شد؟؟

بارها و بارها تو سایت بما گفتن مهاجر

کورد مهاجر

قوم بی اصل و نصب

تجزیه طلب

ما ایرانی هستیم حتی کوردهایی که خارج ایران هستن مثل سوریه عراق و ترکیه اونام ایرانی اند

از زمان بحث سر اذربایجان غربی بحث مهاجر بودن کوردها توسط پان ها شروع شد

اونم نمیگفتن کورد کلا مهاجره میگفتن کوردها از عراق موقع جنگ وارد ارومیه شدن و مهاجرن و تاریخی تو ارومیه ندارن!!!

اما کم لطفی یسری هموطن باعث این تاپیک شد 

بیشتر ببینید