2777
2789

این شده یه دردسر بزرگ برای من

شوهرم میگه رو تخت دیگه جا خودمون نیست

خودم ارزو به دلم یه شب با شوهرم تنها بخوابم رو تختمون دخترم ۴ سالشه

من به جن و اینا اعتقاد دارم شدید تو خونمون هم چیزی دیدم بارهااااا و بارهاااااااااا

میترسم جدا بخوابونمش مشکلی پیش بیاد اخه نوزادم که بود یبار مشکلی پیش اومد با اینکا پیش خودمون میخوابوندمش

نمیدونم چیکار کنم واقعا

دیشب خواهرم گفت کی جداش میکنی از خودتون گفتم وقتی که رفت دبستان بزرگتر بشه بعد

ولی خیلی تو فکرم حس میکنم اونموقع هم نمیتونم خیلی میترسم ی شب جدا گذاشتمش انقدر صدا بود تو خونه خود شوهرم گفت برو بیارش پیشمون

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

تختشو بذار کنار خودتون فعلا 

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید

حالا پیش شما باشه جن نمیاد؟!

جن کاری ب شما ندارع بخاد بیاد میاد تو خوابش.

عزیزم شوهرت حق دارع هر چی بزرگتر بشه بدتر و خدا نمیشهخ.دختر سه ساله ی من دو روزه خدا می‌خوابه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تختشو بذار کنار خودتون فعلا

خودش التماس میکنه میگه مامان میخوام برم تو اتاق خودم من نمیذارم 🙄

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

حالا پیش شما باشه جن نمیاد؟!جن کاری ب شما ندارع بخاد بیاد میاد تو خوابش.عزیزم شوهرت حق دارع هر چی بز ...

چرا پیش ما بود جن هم اومد براش

از همین الان با دستای خودت بچتو بدبخت میکنی 

بنده یک عدد ضربه خورده از همین موضوع هستم 

مامان من انقدر جای منو جدا نکرد که تا ۱۲ سالگیم پیش مامانم میخوابیدم 

و از همون بچگیم جدای از وابستگی شدیدم 

بارها و بارها شاهد رابطه پدرومادرم بودم سنمم خیلیییی کم بود

و الان به شدت از تنها خوابیدن میترسم 

قرآن بذارید بالای سرش

گذاشتم اما دلم اروم نگرفت چون قبلا هم گذاشته بودم اما با این وجود اتفاق وحشتناکی افتاد

حرز بخر براش وسلام

واقعا اثر داره؟ خوبه؟ از کجا بدونم اصل هست؟

چرا پیش ما بود جن هم اومد براش

خب  پس پیش شما خوابیدن چاره نیست 

عزیزم حرز مخصوص کودک براش بگیر و هم قاب حرز بگیر بزن ب دیوار خونتون حل میشه نماز حرز هم بخونید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید