2777
2789
عنوان

خانمایی که با قطار سفر رفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهان یعنی چمدان و کالسکه توی قطار نمیان با باربری میان ؟؟ من خودم میخاستم بگیرم دیگه بلیط گفتن لازم ...

اره باربری واگن جدا داره واسه این میگم که توی کوپه سر همین چیزا دعوا میشه بین مسافرا اعصابت به هم‌نریزه با بچه کوچیک

مال ما گفتن کروناعه باید خانوادگی نشست فقط دونفر تو ی کوپه ۴ نفره بودیم با دخترم بچه بود

اره زمون کرونا خیلی خوب بود اینجوری کوپه ها دربست بود ماهم میگرفتیم دوتا بلیط ولی کوپه دربست دادن بهمون 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره زمون کرونا خیلی خوب بود اینجوری کوپه ها دربست بود ماهم میگرفتیم دوتا بلیط ولی کوپه دربست دادن به ...

خیلی راحت بود 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

فقط ۲ تا بلیط بود همه پر بودن

خب ظرفیت نداشته حتما دو نفر دیگه تو کوپه شما هستن 

بیخیال دیگه گرفتی کاری نمیشه کرد سعی کن بار کمتر ببری...کدوم شهر میری؟ 

بلیط برگشت خریدی؟ اگه برگشت رو هنوز نگرفتی کوپه دربست بزن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خب ظرفیت نداشته حتما دو نفر دیگه تو کوپه شما هستن بیخیال دیگه گرفتی کاری نمیشه کرد سعی کن بار کمتر ب ...

مشهد میریم با کاروان ما اصلا بلیط نمی‌گیرم که خودشون گرفتن هم رفت هم برگشت

مشهد میریم با کاروان ما اصلا بلیط نمی‌گیرم که خودشون گرفتن هم رفت هم برگشت

به سلامتی عزیزم سفر بی خطر ...رفتی التماس دعا منم دعا کن  خدا بهم یه نگاهی کنه مادر بشم ...

نه اینطور نیست ،بابای من یه بلیط به خرمشهر داشت با قطار فدک شانش داخل کوپه اش کلا ۳ نفر بودن ،،دوتا ...

چراا  ما از خرمشهر رفتیم سمت مشهد 

سه نفر‌ بودیم نفر بعدی اقا بود اومدن اقا رو بردن یه خانم اوردن 

بالاخره راه طولانیه ادم میخوابه برای ما رو که عوض کردن واقعا سخته

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

چراا ما از خرمشهر رفتیم سمت مشهد سه نفر‌ بودیم نفر بعدی اقا بود اومدن اقا رو بردن یه خانم اوردن بال ...

اگه جا باشه عوض میکنن ...اونا جا که نبوده کسی هم حاضر نبوده جاش رو عوض کنه بیاد .... کلا نمیشه بگی شانسی بستگی به زمان ها هم داره بعضی تایم ها مسافر زیاده بعضی وقت ها نه ... 

یه وقت ها مسافر تنها اقا و خانوم کمتر از خانواده است ...نمیشه بگی در کل