2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون بگه میخام زن بگیرم جلو خانوادش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 114874 بازدید | 513 پست
ب من تهمت میزنه میگه با یکی دیشب خیلی گریه کردم تا صب خابم نبرد امشب باز بهم فش داد تهمت زد منم گفتم ...

ببین هرحرفی تهمتی میزنه همرو تو پیامک اگه هست نگهدار اینا واست مدرک میشه بدردت میخوره بعدا

من بودم میگفتم مهریمو تا آخر بده بعد برو ده تا زن بگیر خبرمرگت

چ بده از بی کسیت سواستفاده میکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین فردا بدون اینکه ازش حرف بزنی میری دفتر استاد رسمی با قباله و شناسنامه ات هر چی داره مسدود می کنی از خونه و ماشین و حساب های بانکی، رهن خونه رهن مغازه حتی موتور یا دستگاه های محل کارش اگه مال خودشه، بعد اگه خونه ی کسی رو داری چند روزی میری اونجا اگه هیچ جا نداری برمیگردی خونه ات سفت و محکم میشینی و تا خواست داد بزنه میگی زنگ می زنم به پلیس بعدم زنگ می زنی و میگی جونم در خطره مهریه ام رو اجرا گذاشتم ممکنه بلایی سرم بیاره

هه باشه با دوتا بچه

بگو من و بچه ها سر جامون تو همین خونه زندگی نشستیم و اصلا قصد جدایی هم ندارم، 

ببین یکی از دوستان من اینجور شد، سه تا هم دختر داره، گفت من قصد طلاق ندارم، موند تو خونه و از جاش تکون نخورد، برا مخارج هم به شوهر یا خانواده شوهر فشار می اورد، گفت اجازه ازدواج هم نمیدم، اگر بفهمم ازدواج کردی شکایت میکنم، 

به ما گفت فکر میکنم شوهرم مرده و بیوه هستم دارم تو خونه ای که از شوهر مونده و با حقوق شوهر با بچه هام زندگی میکنم 

البته این دوستم خیلی قوی و سر زبون دار هست، اهل خجالت و ضعف نیست، گفت من هیچ عیب و ایرادی ندارم، مشکل از هوسبازی شوهرمه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید

در نهایت یا به گوه خوردن میفته و التماس بخشش می کنه که انتخاب با خودته یا با هرچقدر که گرفتی حتی اگه رهن خونه و پول یه موتور باشه میری یه جا رهن می کنی و شروع می کنی به کارکردن. کار بیرون نتونستی کار در منزل بردار

خدا لعنتش کنه خدا مرگش بده

خدایا جواب این مردو بده 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

و منی ک دیروز شوهرم تو خونه پدرش بهم گفته موهاتو بزار تو میریم بیرون از دیروز محل سگ بهش نمیدم ک احترام نمیزاری چرا پیش مامانتاونجور گفتی میتونستی جای دیگ بگی و حالا حالاها قهرم 

خدا بهت صبر بده 

قبل از هر تصمیمی به رفاه مالی برس لطفا.. این تجربه شخصیمه من هم دوتا بچه داذم پس عمیقا درکتون میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸