2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما دوس نداری دستت تو جیب خودت باشه؟ 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید

خب خواستشو رک و راست گفته

اکه نمیتونی ردش کن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیشتر ببینید

دکمه شو بزن

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید

اگه خودت علاقه به کار کردن نداری قبول نکن 

بگو اون دوره ای که مردها زور میگفتن هم تموم شده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خودش چیکارس؟

میخاد پول توجیبی نده😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
شما دوس نداری دستت تو جیب خودت باشه؟

عزیزم من خودم درس خوندم الان هم ورزش میکنم زبان میخونم‌ و سپردم به زمان که ببینم چی میشه 

دوست دارم درآمد داشته باشم ولی نه اینکه مرد پررو پررو بگه حتما باید بری سرکار