2777
2789

تو خونه؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هرچی گم‌میکنم دائم پشت سرهم این ذکرو میگم

قطعا پیدا میشه

اَصبَحتُ فی اَمانِ الله

اَمسَیتُ فی جَوارِ الله

......

ردخور نداره

ولی اگر با این ذکر پیدا نشه یعنی کلا گمش کردی ، افتاده جایی که نزدیکت نیست و دیگه دستت بهش نمیرسه

امیدوارم تو خونت باشه 

من هرچی گم‌میکنم دائم پشت سرهم این ذکرو میگمقطعا پیدا میشهاَصبَحتُ فی اَمانِ اللهاَمسَیتُ فی جَوارِ ...

یک حمد بخون اما ولالضالین  رو نگو . وقتی پیدا شد  اون رو بگو .

منکه با این روش همیشه موفقم

خدایا حال دلم رو خوبتر کن
من هرچی گم‌میکنم دائم پشت سرهم این ذکرو میگمقطعا پیدا میشهاَصبَحتُ فی اَمانِ اللهاَمسَیتُ فی جَوارِ ...

ممنون عزیزم اما من انگشترمو خونه مادرمینا گم کردم خونه خودم ی شهر دیگس

ممنون عزیزم اما من انگشترمو خونه مادرمینا گم کردم خونه خودم ی شهر دیگس

خب باید بری خونه مادرت، شروع کنی گشتن، بعد این ذکرو دائم بگی 

اگر اونجا باشه ان شالله پیداش میکنی

انگار این ذکر درحال گشتن تورو میبره سمت گمشده ت و بالاخره جاشو پیدا میکنی

من همیشه نتیجه گرفتم ازش

گفتم نشد

ناامید نباش دفعه آخر که گردنبند طلام رو گم کردم سه چهار روز طول کشید اما پیدا شد جایی که صد بار گشته بودم و ندیده بودم همونجا پیدا شد

اگه تو خونه باشه پیداش می کنی

فقط خدا کنه بیرون از خونه نباشه که مثل انگشتر من بشه که تو بیمارستان گم کردم و پیدا نشد

خدایا حال دلم رو خوبتر کن
ناامید نباش دفعه آخر که گردنبند طلام رو گم کردم سه چهار روز طول کشید اما پیدا شد جایی که صد بار گشته ...

من مشکلم اینجاست که اصلا یادم نیست از خونه خودم بردمش خونه مادرمینا یا اصلا نبردم ناراحتی من اینه مشکلم اینه اصلا انگار اون روز و کاملا فراموش کردم که چکار کردم و کجا بودم 

واقعا جایی پیدا شد که قبلا گشته بودین؟

خب باید بری خونه مادرت، شروع کنی گشتن، بعد این ذکرو دائم بگی اگر اونجا باشه ان شالله پیداش میکنیانگا ...

باشه عزیزم رفتم میخونم

اما خانوادم و خودمون صدبار خونرو گشتیم مثل عید اتاق و ریختیم بیرون و نبود زیر همچی از زیر سبد و کتاب تا مبل و میز و تخت