2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برگشته چی میگه😑

1489 بازدید | 73 پست

یه عکس فرستادم براش از خودم و دوستامون کنار همیم 

من پوستم گندمیه رو به سبزه 

بعد من لباسم سفید بود 

زنگ زده بود حال بپرسه میگه عکستو دیدم چرا لباس سفید پوشیدی اینجوری بدتر سیاه میشی مامان جان😐گفتم خب هدفم همین بود سفید به رنگ پوستم میاد بیشتر نشونش میده

گفت وااا خودت میدونی 

مادر شوهر ایرانی کلا سفید و تپلی دوس داره

https://harfeto.timefriend.net/17458711839709.   من از اونا نیستم که تولدم فاز ناله بگیرم و غمو بغل کنم/ برم مود احساسی کاش اینجا بود هانی... نه !امروز فقط خودم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس

😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید

بدت رو نمیخواد

پوست سبزه لباس سفید ، کرم و صورتی نپوشی بهتره چون پوستت رو تیره تر نشون میده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اصلا چرا برای مادرشوهر عکس نفرست 

اون میخواد اعتماد به نفستو نابود کنه 

ابزار دستش نده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️