2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهرم عکس بد استوری کرده

1629 بازدید | 70 پست

آقا خیلی دختر خوبی بود و من بین همه دختر عمه های شوهرم اینو از همه بیشتر دوست داشتم!ولی تا یه هفته پیش یه چنتا رفتار ازشون دیدم و شنیدم یه مدلی شدم نسبت بهش

البته اینم بگم هرکسی یه زندگی داره و به من مربوط نیست.ولی خانواده شوهرم به شدت مذهبی هستن مخصوصا داداشای این دختر خانوم حالا این دختر خانوم آنلاین شاپ داره و همسر منم شماره شو داره و حتی پیام داده بود بهش باید آنلاین شاپو فالو کنی و همسرم کرد و منم مشکلی ندارم ولی الان تو وات ساپ یکی دو روزه عکس با تاب که خط سوتینش رو تابه جا مونده استوری میکنه به بهانه فروش تاب در حالی که میتونه تاب رو روی زمین بزاره عکس بگیره ازشون.حس میکنم داداشاشو هاید کرده وگرنه میکشنش همچین عکسی رو از خواهر شون ببینن.رفتیم هفته پیش خونه شون یهو با خنده اومد راجب اونجای برادر شوهر من حرف میزد و میگفت نگا کن چقدر خوبه معلومه از رو شروال….بیچاره دوست دخترش…من خیلی بدم اومد خیلی بد شوک شدم چقدر بی ادبه.حالا رفتیم بیرون همه مون حواسش شش دنگ به شوهر من بود شوهرم هرچی میخواست فوری میاورد😐بابا تو چیکار داری بشین سر جات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شروال!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

متاسفانه شریک جنسی پیدا کردی ...... اها سر این قضیه عکس که میگی بنظرم به داداشاش برسون به زن یکیشون بگو چقد تعجب کردم فلانی اون عکسار گذاشته بود 

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید