2777
2789
عنوان

کیا رانندگی میکنن

222 بازدید | 19 پست

چه رفتار ها و حرف های زننده ای طی این مدت شنیدید

من دوهفتس شروع کردم رانندگی رو 

امروز که ماشینو میزاشتم پارکینگ عمومی یه اقایی اومد راهنمایی و من متوجه نشدم میگه کجا بزار 

دوبار با تاکید گفت خانووم خانووم😬 

منم ک نازک نارنجی... بهم برخورد 

عادی میشه برام؟

چون من خیلی دیدم اختلاف نظرها رو 

که همه قبول دارن خودشون راننده خوبی ان و بقیه ناجورن😂😂

منو شوهرم شما همه😂😁 نجوای من: ۱۴۰۱/۰۹/۱۰

رانندگیم عاااالیه😌😎

فقط کسایی که پیشم میشینن خدا رو زیاد یاد میکنن😬😂🤣

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم شوهرم فعلاتاییدم نکرده 😒

من بابام باید پیشم بشینه وگرنه نمیتونم رانندگی کنم😂😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

والا شوهرم میشینه حس میکنم افسر میشینه حتی حرفشم میشه استرس میگیرتم

😂😂😂🤣🤣

خداسردشمنمم نیاره باشوهری مثل شوهرمن بره تمرین😩😩😩

نه من بابام با صبر و حوصله یادم میده زیاد سخت بگیره گریه میکنم بعد قهر😂😂🤣🤣

واقعا نازک نارنجی هستی

دو بار بهت گفته خانم

ناراحت شدی ؟! 

این حرف زننده باشه از نظرت بی فرهنگ ها رو دیگه چی میگی....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

خواهرم رانندگیش از بابام و داداشم خیلی بهتره بااینکه 2ساله رانندگی. میکنه بابام 30ساله 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بیشتر مردا زن پشت ماشین میبینن حرصشون میگیره باید تعداد زنای راننده زیاد بشه تا چشون در بیاد عقده ای ...

هزاران آفرین بهت خواستم همینو بگم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید