2777
2789

بچه ها من زندگیم هم تو خونه پدری و هم تو خونه شوهرم بسیار عجیب و غریب بوده

در حدی که تعریف میکنم بعضیا فکر میکنن دروغ میگم و اینقدر عجیب و غریب غیر عادیه!

از دیشب تو فکرم افتاده که نکنه این همه سنگینیه زندگیم بخاطر چشم زخم و دعا باشه

اصلا دست خودم نیست حال و روزم

عصبیم افسرده ام داغونم به زور انگاری زنده ام

با شوهرم هزار و یک جور مشکل داشتم و مهرش از دلم رفته

تو زندگی پیشرفت نمیکنم که هیچی پسرفت میکنم انگاری هر روز !  انگاری دست و پا و زبون و عقلم و اراده امو بستن . انگاری تو خلسه ام

و نشونه هایی داشتم که حدس میزنم دعا و جادو برام اوردن

اوایل عقد و عروسیم خواهرشوهرم زندگیش شده بود دعا و جادو جنبل اوردن واسه من

یبار خونه مادرشوهرم بودم تو خواب موهامو قیچی کرده بود

لباسامو و لوازممو کفشمو میدزدید 

میومد خونم میرفت زیرش خیس بود ! اب ریخته بود

یا بارها خودم و همسایه ها سر ظهر و خلوتی تو اپارتمان و جلو درخونه ام میدیدیمش و همسایه ها بهم میگفتن میاد زنگ خونمونو سر ظهر میزنه درو باز کنید ... منم گفتم خونه من نمیاد اصلا و درو دیگ باز نکنید براش ....

مغازه داشتم هر چند وقت میومد رو شیشه مغازه ام اب دعا میریخت . انگاری اب گل الود بود رو کل شیشه میریخت.....

باهاش قطع رابطه کردم ولی سنگینیش هنوز انگاری رو زندگیمه

انگاری خاک مرده روم ریختن . نمیدونم دیگه چجوری منظورمو بگم

حالا هم زنداداشم اهل این چیزاست و تازه عروسمون شده . دیشب خیلی عجیب به خودم و شوهرم و دخترم لباس هدیه داده !!! اصلا عادی نبود این کارش

و نشونه ازش زیاد دیدیم و حالا این داره واسمون جادو جنبل میاره متاسفانه

پام هم پیش دعا نویس و اینا نمیره . خدا قهرش میگیره بنظرم

راهی تجربه ای دارین بهم بگین ؟

زندگیم سبک بشه . حتی با شوهرم خوب بشیم و دیگه ب طلاق فکر نکنم و مهرش ب دلم بیوفته . 

دلم انگاری به هیچی خوش نیست . بلکه دلم خوش بشه به زندگیم

ممنون میشم تجربیاتتونو بگید

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید