2777
2789

خواهرم ۱۰سال ازم کوچکتره نامزد کرده من خیلی دلم گرفته نه بخاطرازدواج اون بخاطراینکه چرابرای من نمیشه هرکاری کردم نشد که نشد انگار ازدواج برام قفل شده 

الان خواهرم ازدواج کرده همه میان بهش تبریک میگن بعد برمیگردن به منم میگن خودتو ناراحت نکن قسمت توام میشه ی جوری باترحم باهام حرف میزنن بااینکه من ناراحتیمو اصلا نشون نمیدم توخودم میریزم به هیچکس نمیتونم حرفای دلمو بگم هروزم ازدواج یکی رو میشنوم کوچکترازخودم خیلی بهم میریزم ۲۸سالمه خیلی دلم میخاد منم تشکیل زندگی بدم به ارزوهام برسم ولی هیچوقت نشد تاحالا نشده ی روز خوش ببینم ازته دل خوشحال باشم دلم گرفته چندروزه اونقدر ناامیدم انگیزه مو ازدست دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوهرتون ببخشیدا خریت محض کرده. آخه ۱۸ سالگی سن ازدواجه ؟؟؟

به خدا که خوب ازدواج کردن و به وقت ازدواج کردن مهمه نه هر سنی و هرجوری ازدودج کردن

حداقل ۲سال بره دانشگاه یکم تو جامعه باشه یه دوتا سفر مجردی بره یکم بره بیاد آشنا شه.

آره ناراحت میشم ، نه اینکه به خاطر حسودی و اینا باشه نه، ولی خوب دوست داشتم خودمم ازدواج کنم . 

البته خودم الان ازدواج کردم ولی وقتی مجرد بودم همین حس رو داشتم