2777
2789

خانوما من از دیجیکالا سکه گرفتم ۷ ماه پیش

۲۵ میلیون اونموقع پول دادم

هر طلا فروشی رفتم گفتن قلابیه 

۷ ماهه ب پشتیبانی زنگ میزنم میگن پولو واریز کنین ما پیگیری میکنیم هنوزم ک هنوزه پیگیری نکردن هردیقه زنگ میزنن 

وام رو پرداخت نکنم چی میشه؟؟پرونده سازی میشه برام؟یا مثلا حکم جلب اینا نمیاد؟خدا لعنتشون کنه چرا باید برای سکه قلابی ۳۰ میلیون پول بدم اخه 

کسی بوده پرداخت نکرده باشه یکسال عقب بیفته؟

مُٺعهدم بہ دوسٺ‌داشٺنِ تو تا ابد♥️💍️ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرداخت نکن به پشتیبانی پیام بده یا تماس بگیر بگو به علت تقلبی بودن پرداخت نمی‌کنم

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین خالقم [طبیعت] 🌎 زندگی می کنم نه قوانین ساختگی✒️

وای چقدر بد من واقعا اعصابم کشش این چیزارو نداره

من قسطو ۳ ۴ ماهه ندادم امروز ای صبح ۳ ۴ بار زنگ زدن هرچی میگم سکه قلابیییی بهم دادن میگه ن ما بررسی کردیم سالم بوده پولو بدید

ببخشید رو چ عقلی ۳۰ میلیون ناقابل را انلاین دادی؟یعنی یه طلا فروشی نزدیک خونه یا تو مسیرت نبود حضوری ...

قسطی خریده با وام آنلاین

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین خالقم [طبیعت] 🌎 زندگی می کنم نه قوانین ساختگی✒️

ببخشید رو چ عقلی ۳۰ میلیون ناقابل را انلاین دادی؟یعنی یه طلا فروشی نزدیک خونه یا تو مسیرت نبود حضوری ...

ن وامش اینطوری بود ک فقط میتونستم انلاین خرید کنم 

از خودشون با وامشون سکه گرفتم ک ببرم بیرون بفروشم 

الان قلابی دادن‌میگن قسط وامتون رو پرداخت کنین

پرداخت نکن به پشتیبانی پیام بده یا تماس بگیر بگو به علت تقلبی بودن پرداخت نمی‌کنم

تماس گرفتم پیام دادم ولی میگن بررسی کردیم قلابی نبوده بخدا من بالغ بر ۵۰ تا طلا فروشی رفتم نخریدن گفتن قلابی خانوم 

الان پولو ندم چی میشه؟؟

وقتی رفتی بفروشی گفتی از دیجی کالا خریدی؟

ن بابا هیچی نگفتم 

موقع خرید میبرن میزارن زیر ی دستگاهی نمیدونم چیه

فشارش میدن اینور اونور میکنن 

میگم این ۲تا فیکه 

یکیشم باز کرد گفت نگا خانوم قلابیه کلا ببرش

وقتی رفتی بفروشی گفتی از دیجی کالا خریدی؟

این ۲تا قلابی بودن

۲تا دیگه بودن ک نزدیک ۳تومن پول دادم اونا ولی سالم بودن

ولی این ۲تا هرجا میبرم میگن قلابیه