2777
2789
عنوان

بخوام خیلییی بد بینانه نگااه کنم با ایناا دعوت میشم😖😫

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست
درصدات که خوبهمهم تراز نهاییتم هستترمیم بزن حتمابعد چرا هوش اینقدر پایین؟ هوش که خیلی آسونه تو این ی ...

نهایی رو آره ترمیم میزنم..واسه قبولی نمیگم میگم واسه دعوت به مصاحبه خوبه یعنی ممکنه دعوت شم..قبولیو شده نهایی خودمو بکشم میخونم ولیییی اولیش دعوت به مصاحبش

آره هوش بدبینانه ترین حالت ممکن و نگاه کرردم

༺🖤༻
اینکع میگن کف تراز پنج هزارع یعنی با پنج هزار دعوت میشن راسته بنظرت یا فقط در حده حرفه

ببین گفتن تا دنج هزار دعوت میشی ولی بستگی بع ظرفیتشون داره

خب مثلا یجا  میبینی به عنوان مثال 20 تا مییگره بیستاشو تا تراز 8000 اوکی کرده ولی کفش پنج هزاره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایی رو آره ترمیم میزنم..واسه قبولی نمیگم میگم واسه دعوت به مصاحبه خوبه یعنی ممکنه دعوت شم..قبولیو ...

من پارسال هوش۵۷زدم

تعلیم و تربیت و نمیدونم چی چی بود۶۱

دعوت شدم

اگر درصد هوش و اون قراتی رو خوب بزنی دعوت میشی 

استرس نداشته باش 

بشین جمع بندی خوبی بکن

سر جلسم چون دفترچه اخرت کل انرزیت ازت میگیره واقعا اذیت میشی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

من پارسال هوش۵۷زدمتعلیم و تربیت و نمیدونم چی چی بود۶۱دعوت شدماگر درصد هوش و اون قراتی رو خوب بزنی دع ...

قبول شدی؟

چه رشته ای بودی؟

بعد هوش دینی ایقد زدی تراز این دوتا چند شد

༺🖤༻
قبول شدی؟چه رشته ای بودی؟بعد هوش دینی ایقد زدی تراز این دوتا چند شد

من تراز کنکورم هشت هزار شد

تراز نهاییم هفت هزار خورده

من معلمی نمیخوام نرفتم 

رادیولوژی میخونم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نه تراز همین فرهنگیانت چند شدموفق باشیییی

مگه فرهنگیان هم جدا تراز میدادن؟یادم نیست واقعا

ولی رفیقم با سهمیه پنج درصد 

و هوش ۳۱ و تعلیم و تربیت۲۳ دعوت نشد

ترازشم شده بود ۶هزتر