2777
2789

من امروز امتحان دارم شده یه صلوات به نیت شهید ابراهیم هادی برام بفرستید امتحانمو خوب بدم خیلی ممنونم ازتون لایک کنید منم برای حاجت روایی تون صلوات بفرستم ممنونم🤲🤲🥰🥰🙏🙏

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امتحان شما عالی خواهد شد خونسرد و با تمرکز لازم سر جلسه حاضر شوید

از کجا میدونید شما 

ممنونم عزیز دلم قربونتون برم 

الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد برای نیت دلتون به نیت شهید ابراهیم هادی صلوات فرستادم🥰🥰🤲🤲

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد برای نیت دلتون به نیت شهید ابراهیم هادی صلوات فرستادم🥰🥰🤲🤲

امیدوارم به بهتربن شکل ممکن امتحان بدی عزیزم.

چشم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
ب سلام و صلوات نیست هر چقدر تلاش کرده باشی همون میشه دیگه

همه چیز رو خوندم ولی دعا هم تاثیر داره تا استرس نگیرم 

چشم

ممنونم عزیز دلم قربونتون برم الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد ...

خواهش میکنم عزیزم 

خدانکنه گل قشنگم 

لطف کردی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
ممنونم عزیز دلم قربونتون برم الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد ...

ممنونم دوست قشنگم، مرسی، خیلی لطف کردی گلم 

سلامت باشی عزیزم، دورت بگردم من 💚❤