2777
2789
عنوان

اگه پسرتون بعدا بخواد با دختر دشمنتون ازدواج کنه چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 32 پست

وای نه خیلی سخته

خدایا منو اینجور آزمایش‌های سخت نکن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی به من چه دشمن تو دشمن اونم هست یعنی میخای پسرتو تحویل دشمن بدی دو دستی

اگه دخترش پسرمو بخواد چی

من خودم قربانی همین کشمکش شدم 

گند زده شد توی زندگی دوتامون

من عقد کردم با یکی دیگه دارم جدا میشم چون اونی نبود که میخواستم اونم ازدواج کرد با یکی دیگه داره خیانت می‌کنه به زنش زنه برا همه گفته

گناه این اتفاقا پای کی نوشته میشه بنظرت؟ اگه آزاد گذاشته بودن مارو چه بسا این اتفاقا نمی افتاد

خب تو نمی‌دونستی عاشق پسر دشمن میشی از اول باید عاشقش نمیشدی

این منطق نیست

وقتی خدا مهر یکی به دلت میندازه دست خودت نیست

الان مادر طرف عاشق من شده به جا عروسش 

همش میگه حیف دختر خوبی مثل تو که نامزدت اینجور کرده

اما الان چه فایده دیگه

این منطق نیستوقتی خدا مهر یکی به دلت میندازه دست خودت نیستالان مادر طرف عاشق من شده به جا عروسش همش ...

آدم باید با عقلش عاشق بشه منم یه عمه داشتم که پسرش عاشقم بود و لی من بخاطر دشمنی که مادرش به مادرم در گذشته کرده 

عاشقش نشدم جواب رد دادم قرار نیس که بخاطر یه عشق خانواده رو نادیده گرفت

آدم باید با عقلش عاشق بشه منم یه عمه داشتم که پسرش عاشقم بود و لی من بخاطر دشمنی که مادرش به مادرم د ...

الان خانواده دوتامون در گیر شدن مال من درگیر طلاقم

مال اون در گیر به راه آوردن پسرشون ...پسره خیلی به راه بود ولی بخاطر لجبازی خانوادش که نذاشتم و نیومدن خواستگاری قید همه چی زده

من چون بشدددددت رو این موضوع حساسم پسرم‌یا دخترم به سن بلوغ رسیدن توضیح میدم بهشون که برا ازدواج دور فلانی رو خط بکشید.....قطعا وقتی تو خونه گفته بشه بچه ناخود آگاه علاقه ای نخواهد داشت....من یادمه با عموم اینا مشکل داشتیم من هیچ علاقه ای به پسرهاشون نداشتم اونام قطعا همینطور بودن