2777
2789

رازیانه می توانید به نظر پزشک طب سنتی مراجعه نمایید. طول مدت مصرف عرق رازیانه جهت درمان کیست تخمدان و تنظیم هورمون های زنانه به منظور کمک به باردار شدن بایستی حداقل چهل (40) روز باشد و مصرف بیش از چهل روز آن لازم است با نظر پزشک طب سنتی باشد. میزان مصرف عرق رازیانه هم در این مدت 40 روز ، روزانه به اندازه یک استکان معمولی است. نحوه مصرف آن هم اینگونه است که در طول مدت 40 روز ، عرق رازیانه بایستی روزانه مصرف شود حتی اگر خانم عادت ماهانه یا پریود هم بشود ؛ اما پس از گذشت مدت 40 روز ، مصرف رازیانه بایستی فقط در ایام غیر قاعدگی و غیر پریود باشد و در طول مدت پریود بایستی مصرف آن قطع شود.

نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که چنانچه در طول مدت مصرف رازیانه ، خانم باردار شود چه باید کرد؟ آیا می توان همچنان به مصرف رازیانه طبق قبل ادامه داد یا نه؟ پاسخ آن بسیار ساده است! مگر مصرف رازیانه برای باردار شدن نبوده است؟ خب حالا خانم باردار شده اند! و دیگر نیازی به مصرف آن نیست! پس به محض اینکه در طول دوره درمان ، خانمی متوجه بارداری خود شد لازم است که بلافاصله مصرف رازیانه را قطع کند زیرا رازیانه یکی از مواد قاعده آور است. مواد غذایی قاعده آور می توانند سبب سقط جنین بشوند. البته مصرف رازیانه در طول مدت زمان بارداری به صورت صد در صد نهی نشده است اما مصرف آن در این ایام بایستی همراه با احتیاط باشد.

دوستان من تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر کلی دارو مصرف میکنم..پریود نمیشم اصن..با قرصم گاهی میشم گاهی نمیشم

امروز پریود شدم با قرص البته انگار لکه بینی..تصمیم گرفتم رازیانه مصرف کنم

ولی خب هرکسی ی چیزی میگه...طبق متن بالایی ک گذاشتم براتون از سایت میگن باید 40 روز استفاده شه بعدش طبق مشورت دکتر..حالا من امروز پریودم ک انکار لکه بینی ولی استفاده کردم.

ولی میترسم با اینحال..یکی منو راهنمایی کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم پريودام نامنظمه  بايد امروز ميشدم ولي نشدم علايم پر هم ندارم  رازيانه دم كردم خوردم دو ...

یعنی رازیانه اینقد سریع جواب میده؟؟؟؟؟مشکل من اینه ک اصن پریود نمیشم

یعنی رازیانه اینقد سریع جواب میده؟؟؟؟؟مشکل من اینه ک اصن پریود نمیشم

من ماه پيش دو ليوان دم كردم خوردم چيزاي گرمي زياد خوردم بدش پر شدم هنوز دكتر نرفتم فكر كنم منم تنبلي دارم

عرق رازیانه  و بومادران؛بخورید تازمانی که پریود شدید قطع کنید؛

خب الان من پریودم ولی بش پریود نمیشه گفت اصن..اونم با قرص اینجور شدم.الان من دارم رازیانه مصرف میکنم...یعنی تا چهل روز استفاده نکنم؟؟؟
خب چیزی ک شما میگید ماه بعد ک پریود شدم دیکه نخورم بازم ممکمه قط شه پریودم ک

من ماه پيش دو ليوان دم كردم خوردم چيزاي گرمي زياد خوردم بدش پر شدم هنوز دكتر نرفتم فكر كنم منم تنبلي ...

من اخه مبخوام حامله شم خیلی ناراحتم واسه همین قضیه

خب الان من پریودم ولی بش پریود نمیشه گفت اصن..اونم با قرص اینجور شدم.الان من دارم رازیانه مصرف میکنم ...

الان بخور تا وقتی که خونریزی کردی قطع کن؛دوباره پریودت تموم شد شروع کن بخور .بیشتر میگن تا سه ماه ادامه بدید 

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره