2777
2789
عنوان

بازم مادرم دروغ گفت

392 بازدید | 32 پست

باهاش حرف زدم گفتم بمن دروغ نگو بازم گفت...طرف با یه اکانت ب مادرم پیام داده که فلانی(شوهرم) که تو دخترتو بهش دادی دختر مارو بی حیثیت کرده و مادرم اینو بمن نگفت...

من از کل دنیا هیچ کس جز مامانمو نداشتم نه پدر نه خواهر برادر یا دوست هیچ کس..

الان مادرمم از دست دادم انگار

واقعا دیگه ب کی باید اعتماد کنم؟ دیگه به کی میشه اعتماد کرد؟ خدایا ببین آدمات دارن چیکار میکنن خدایا داری میبینی انسان بودن چقدر سخته؟ داری میبینی؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست.. 

میدونم چه احساسی داری عزیزم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا چطوری دیگه تو این دنیا زندگی کنم؟ کل امیدم برا زندگی مادرم بود...

امیدت خودت باش عزیزم 

هیچ کس هم که نباشه تو خودتو داری ، خودت پشت و پناه خودت باش کل امید خودت باش هیچکس مثل خودت نمیتونه دوستت داشته باشه و بهت اهمیت بده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
امیدت خودت باش عزیزم هیچ کس هم که نباشه تو خودتو داری ، خودت پشت و پناه خودت باش کل امید خودت باش هی ...

دیگه واقعا بریدم دیگه با کی میشه حرف زد؟ اون از شوهرم اینم از مادرم...

دیگه واقعا بریدم دیگه با کی میشه حرف زد؟ اون از شوهرم اینم از مادرم...

میتونی هر وقت خواستی با من یا مشاور دیگه ای یا حتی چت جی پی تی صحبت کنی عزیزم ، مطمئن باش روزای خوبی در انتظارته خودت رو نباز قشنگم هر روز سختی گذراست…

بیشتر ببینید
مطمئنم نمیدونی چه حسی دارم

میدونم که دارم بهت میگم این حرفارو 

خودم از طرف خانوادم بدترش رو کشیدم.. اما باید امید داشت ب خودت ب خدا ب جریانِ زندگی

بیشتر ببینید
میدونم که دارم بهت میگم این حرفارو خودم از طرف خانوادم بدترش رو کشیدم.. اما باید امید داشت ب خودت ب ...

من هیچی جز سیاهی نمیبینم دیگه خسته شدم 

هر موقع دروغای مادرمو ب روش اوردم شروع کرد ب تمارض و اینکه حالم بده و زنگ بزنید اورژانس و خسته شدم ازین همه بازی و دروغ و فریب

میدونم که دارم بهت میگم این حرفارو خودم از طرف خانوادم بدترش رو کشیدم.. اما باید امید داشت ب خودت ب ...

هیچ امیدی دیگ ندارم هیچ امیدی بهش التماس کردم بهم دروغ نگه گفتم مامان تو بمن دروغ میگی من دیگه نمیتونم ادامه بدم

من هیچی جز سیاهی نمیبینم دیگه خسته شدم هر موقع دروغای مادرمو ب روش اوردم شروع کرد ب تمارض و اینکه حا ...

دیگه عادت کرده عزیزم نمیتونی تغییرش بدی نمیتونی بگی دیگه دروغ نگو و ایشونم بگه چشم نمیگم..سعی کن باهاش همکلام نشی تا حال خودتو بد نکنی اگه میتونی مستقل شو و ازشون جدا شه اعصاب و روانت راحت تره

بیشتر ببینید
هیچ امیدی دیگ ندارم هیچ امیدی بهش التماس کردم بهم دروغ نگه گفتم مامان تو بمن دروغ میگی من دیگه نمیتو ...

🥺 متاسفم عزیزم..

این دنیا پر نیرنگ و دوروییه 

همه بفکر خودشونن هیچکس به فکردیگری نیست

بیشتر ببینید