2777
2789

هفته 38بارداریم.نزدیک100کیلو شدم.غبغب دارم .همه جام چاااق شده.لک بارداری گرفتم .پف و ورم کردم 

خیلی غمگینم واقعا...همش دپرسم با شوهر و بچه هام با هربهونه یی دعوا و سرصدا میکنم....واقعا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی حساس شدم و احساس منفی دارم.چیکار باید بکنم واقعا😭اونقد ناراحتم خوشحالی نینی جدید اصن حالمو بهتر نمیکنه.احساس میکنم بعد زایمان با سختی های نینی وضعم بدتر هم میشه...

بعد زایمان راحت 20کیلو کم میکنی. نکران نباش.

درست میشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد زایمان راحت 20کیلو کم میکنی. نکران نباش.درست میشه

اره می‌دونم وزنم کمتر میشه بعد زایمان.اون‌دوتای قبلم کمتر ک‌شدم...ولی هم خیلی سخت ب وزن قبل بارداری برمی‌گردم و نرمال میشم هم الان مشکل دارم از وض ظاهریم.اصن اعتماد بنفس نمونده برلم

عزیزم زنداداش منم مثل شما بود حتی ورم زیادتر سختش بود وقتی زایمان کرد و ب بچش شیر میده بنده خدا قشنگ نصف شده 😢تازه من تاراحتشم لاغر شده 😭🥹شماهم قطعا لاغر میشی گلم

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
فقط یک لحظه حال منی که بچه دار نمیشمو درک کنی میفهمی هر چیم بشی بازم تو بهشتی

عزیزم 🥺واقعا خیلی سخته .من دوتا بچه دیگم دارم ولی سومی رو چند ماه هی نمیشد خیلی غصه‌میخوردم....واقعا میفهمم چقد سخته.خدا بهت نینی های سالم و صالح و زیاد بده ایشالا

فقط یک لحظه حال منی که بچه دار نمیشمو درک کنی میفهمی هر چیم بشی بازم تو بهشتی

ومنی ک مجردم و بچه دار نمیشم😢💔

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
منم ۶۸ کیلو تازه هفت ماهمه 🥲شکمم هم داره ترک ترک میشه 🥺🥲

شکم اولتونه؟منم سر اولی ترک قرمز شد بعدش سفید میشه ناراحتش نباش..من وسط سینه و گردنم پر از لک بارداری شده خیلی زشت شدم🙁

عزیزم 🥺واقعا خیلی سخته .من دوتا بچه دیگم دارم ولی سومی رو چند ماه هی نمیشد خیلی غصه‌میخوردم....واقع ...

ایول بابا خااانوم ماشاالله خداحفظشون کنه....سختیش وقتی برطرف میشه که میدونم خدا بخواد صلاحمونه نخوادم بازم صلاحمونه

خخخخ دیوووونه ایا ....انشالله زیاد نمونده

متوجه نشدم؟