2777
2789
عنوان

خونه خریدیم اما کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 88966 بازدید | 288 پست
هیییی بهترین روزای عمرمو به گوه نشست الان میگه فراموش من مگه میشه ما روز عروسی خواستیم طلاق بگیریم � ...

اتفاقا ماهم روزعقد میخواستیم برگردیم به محضردار بگیم باطل کنه😂😂چندبارم تو عقد همین تصمیمو گرفتیم ولی خب فعلا کنار همیم ادم پیر میشه تا زندگی زندگی شه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش فقط این فامیلای فضول نبودن دل ادم و میسوزونن همش طعنه و زخم زبون درسته من شوهرم اخلاق نداره ولی ...

چرا زبون نداری جوابشونو بدی بگو اقای فلانی مغز خر نخورده بده یسری مفت خور فوضول بیان بخورن پشت سرش لوقوز بخونن

ببخشیدا پسری ک تو چهار سال نتونه کاری بکنه همون بهتر ک جدا بشی

از بابت کار کردن و پول در اوردن و خرج کردن واسه من و گیر ندادن به من خوبه ولی هیچوقت بهم محبت نکرد سرد رفتار کرد حتی بعد دوماه دیدمش نه حالمو پرسید نه حرفی زد کلا بی احساسه 

به تو چه

دنبال چی هستی دخترباشه یان.هرکس بخودشربط داره بعدشم چرا باید دختر باشه مگ شوهر نداره الان دوس دختر دوس پسرا رابطشون کامله بعد شما انتظار داری زنو شوهر دختر باشه.مگ عهد بوقه

کاش فقط این فامیلای فضول نبودن دل ادم و میسوزونن همش طعنه و زخم زبون درسته من شوهرم اخلاق نداره ولی ...

اسی حان بگو من و اقای فلانی میخوایم ازدواح اسان باب کنیم،اصلا هم بخاطر هزینش نیست 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید
دنبال چی هستی دخترباشه یان.هرکس بخودشربط داره بعدشم چرا باید دختر باشه مگ شوهر نداره الان دوس دختر د ...

وااا من چکارم که انتظار داشته باشم!! خواستم ببینم مردا میتونن ۴سال جلو خودشونو بگیرن یا نه‌ 

اتفاقا ماهم روزعقد میخواستیم برگردیم به محضردار بگیم باطل کنه😂😂چندبارم تو عقد همین تصمیمو گرفتیم و ...

از الان یاد بگیر پشت شوهرت باشی

نگو فامیل چی میگه

ببین شوهرت چی میگه

مردم یادشون می‌ره

از دل شوهرت نمیره ولی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
ببخشیدا پسری ک تو چهار سال نتونه کاری بکنه همون بهتر ک جدا بشی

گلم خونه خریدن  توی این زمون کار هر کسی نیست مگه چند درصد پسرا میتونن قبل ازدواج بدون کمک خانواده برای خودشون خونه و ماشین بخرن تا زنشون در اسایش باشه 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
خانواده همسرم هزارتومن کمک نکردن خودش خونه و ماشین خریده فقط دخالت کردن

خونه به نامت کنه ،نکنه جهیزیه میبری ،آقا داد خونه خرید ارزشش بره بالا  دیگه پولم خرج نونه ،تو جهیزیه ببری درب و داغون شه 

وااا من چکارم که انتظار داشته باشم!! خواستم ببینم مردا میتونن ۴سال جلو خودشونو بگیرن یا نه‌

اره دخترم البته همسر من مشکل دارن و پروسه درمان اونم جداس

اتفاقا ماهم روزعقد میخواستیم برگردیم به محضردار بگیم باطل کنه😂😂چندبارم تو عقد همین تصمیمو گرفتیم و ...

میدونم از ته دلم برات دعا کردم تو لباس عروس با همسرت تانگو برقصی یا لبی پر از خنده برای هر دوتاتون

میدونم از ته دلم برات دعا کردم تو لباس عروس با همسرت تانگو برقصی یا لبی پر از خنده برای هر دوتاتون

ممنون عزیزم خداهرچی میخواد بهت بده

گلم خونه خریدن توی این زمون کار هر کسی نیست مگه چند درصد پسرا میتونن قبل ازدواج بدون کمک خانواده بر ...

من خونه رو نگفتم.عزیز متوجه نشدی گفتم پسری ک چهار سال عقد یدونه جشن سادع رو هم نگیر ک حتی قرار نیی خونه بگیر خیلی بیخوده پس