2777
2789
عنوان

بیایین ببینین مادرشوهرم ب مامانم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 80935 بازدید | 619 پست
محمد جان اخه باید پشت ادم باشع ک نیس

وای 🤣🤣🤣🤣

به زبون بگیرش مادر بزرگم می‌گفت مرد دوبار تربیت میشه یبار مادرش تربیتش می‌کنه یبار زنش 

با ناز و عشوه بهش بگو اگه مخالفت کرد با ملایمت قهر کن از الان هرجور رفتار کنی اون عادت می‌کنه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه لباس کهنه هاتونو میبرید خونه اتون؟

مگه تا قبل ازدواج کهنه میپوشیدین که به اختلاف ۲۴ ساعت دیگه قابلیت استفاده ندارن؟

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
محمد جان اخه باید پشت ادم باشع ک نیس

محمد جان اول زندگی نمیدونه کدوم طرف رو بگیره تو هم اول زندگی بخواب جنگ رو شروع کنی زندگی خودت تلخ میشه همیشه حرف میزنند بگو باشه وکار خودتو بکن به شوهرت هم اینو یاد بده

من ازش دوری میکنم بشرطی ک بعد عروسی دم ب دیقه پا نشه بیاد خونماین ب بهونه نگرانی مطمئنم هر روز میخوا ...

در و باز نکن ، برو سر کار دانشگاه چیزی 

پسرش هم حتما شاغله دیگه 

وقتی هم خونه بودی و همسرت نبود در و باز نکن 

محمد جان اول زندگی نمیدونه کدوم طرف رو بگیره تو هم اول زندگی بخواب جنگ رو شروع کنی زندگی خودت تلخ می ...

الان مثلا تیکه انداخته بهم ک ینی مادرم از من سیر شده و منو از خونه انداخته بیرون بگم باشه؟؟؟