2777
2789
عنوان

ترس کودک پنج ساله تو رو خدا بیاین

456 بازدید | 26 پست

همسرم ی فیلم تاریخی نگاه میکنه مدتیه. داخل فیلم شمشیرکشی و این حرفا داره دوهفته ای هست. دخترم پنج سالشه اتفاقا جدیدا حدود دوهفته اس نمیذاره برمسرکارو صبحها وحشتناک گریع میکنه 

امشب باهاش صحبت کردم گفت از شمشیر میترسم همش خواب شمشیر میبینم. 

چند بار ب شوهرم گفتم این فیلمو جلو بچه نبین. شوههرم ی کم رعایت میکرد ولی من ک نیستم باز فیلمو میذاره بچه هم کنارش میبینه(فیلم خاصی هم نیستا فیلم حضرت یوسف.ی صحنه هایی توش درگیری با شمشیر داره). عصری بدجپر حالم بد بود خوابیدم دیدم رفته تو لپ تاپ داره فیلمو نگاه میکنه دخترمم نشسته تو بغلش داره نگاه میکنه انقد کفری شده بودم ک میخواستم جیغ بزنم اما گفتم جو رو متششنج نکنم بخاطر بچه. 

ولی امشب ک مطمین شدم بخاطر این فیلمه رفتار بچه ام عوض شده دلم میخواد برم شوهرمو از وسط دو نصف کنم

الان چیکار کنم ترس بچم بریزه و یادش برع

دوهفته ای هست خونه مامانم با بدبختی میذارمش میرم سرکار نمی مونه. 

شوهرمو چطور ادب کنم اصلا جدی نمیگیره این چیزا رو. امشب ک فهمیدم به خاطر فیلم اینطوری شده دلم میخواد بزنم شوهرمو درین حد کفری ام ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شمشیر شوهرت رو دو نیم کنباید درک کنه حالا فیلم از بچه مهمتره؟با آرامش بگو فیلم رو دیگه نبین پیش ب ...

چهل و پنج قسمته لامصب

بابا گفتم گفت باشه باز من یبار کلاس بودم اومدم دیدم گذاشته

دوبار دیگه هم خواب بودم دیدم گذاشته دخترم هم از کنجماوی نشسته کنارش 

چهل و پنج قسمته لامصببابا گفتم گفت باشه باز من یبار کلاس بودم اومدم دیدم گذاشتهدوبار دیگه هم خواب بو ...

شوهرت رو بفرست خونه مامانش ببینه 

جدی باش و بگو روش اثر منفی میزاره حداقل واسه بچه یه برنانه کودک بزارید اونو ببینه توجهش نباشه

چقدر مردا رو اعصابن....واقعا ازدواج عجیبه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

درباره ترسش بشین کامل به حرف هاش گوش کن. بپرس چرا می ترسی ؟ چه خوابی درباره اش می بینی ؟ فکر می کنی الان آدمها شمشیر دارن یا مال قبلا ها بوده ؟ حسابی سوال بپرس تا اطلاعات کامل از محتوای ترسش پیدا کنی و همه رو همون موقع یادداشت کن جلوی خودش و بگو می نویسم چون نوشتن خیلی از مشکلاتی که تو فکر آدمهاست رو حل می کنه. بعد که تموم شد حرفهاش از روی نوشته ات یکی یکی براش توضیح بده که چرا چیزی که فکر می کنه ترسناک نیست یا چرا اصلا ممکن نیست... عادت ندارم مشاوره متنی بدم خسته شد دستم  

شوهرت رو بفرست خونه مامانش ببینه جدی باش و بگو روش اثر منفی میزاره حداقل واسه بچه یه برنانه کودک بزا ...

بخدا بهش گفتم تو از پسرمونم بدتری. واقعا ازت انتظار نداشتم. البته خودشم خیلی جا خورد چون من خواب بودم یهو بیدار شدم کم اورد پا فیلمه بود

یه مدت نبینه و این مسائل واسش یادآوری نشه خوب میشه . منم مشابه این تجربه رو داشتم یکی از اقوام فیلم یه مار که یه آدم رو میخوره رو به پسرم نشون داده بود بچم از همه چی وحشت داشت تا اینکه باهاش حرف زدم گفتم الکیه و بعد یه مدت فراموش کرد 

شما هم با بچتون حرف بزنین بگین خیلی چیزا تو فیلم الکیه . تا یه حدی درک میکنه . واسه از بین بردن ترسش هم آروم آروم برین جلو . به زور ازش نخاین مثل قبل بشه