2777
2789
عنوان

عروسی این شهر های بزرگ چه قانون هایی گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 112 پست
اونم. فیلم جنگولک بازی. اینا🤣🤣

همون....................بابا لحظه های خصوصیتونو برای خودتون نگه دارید...............مردم تمایلی به دیدن عاشقانه های شما ندارن

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

شیرینی بعد از شام با چایی میدن هر کی نشسته بود میخوره هر کی هم رقصید دیگه نمیرسه بهش 😂

مثل شما ساده خوبه 

اینجا انقد تجملاتی شده که اکثر جوونا کلا عروسی گرفتن رو‌بی خیال میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون....................بابا لحظه های خصوصیتونو برای خودتون نگه دارید...............مردم تمایلی به د ...

همون. بعدم. احتمال. چشم. خوردن هست

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هر بژی نازار 😘سنندجم

سنه گیان🥲🥲🥲ماچی کروو🤕

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
مثل شما ساده خوبه اینجا انقد تجملاتی شده که اکثر جوونا کلا عروسی گرفتن رو‌بی خیال میشن

تازه رسم عجیبی هم که داریم اینه کادوهای طرف دوماد رو پدر دوماد میبره کادوهای طرف عروس هم پدری عروس میبره 

پدر دوماد آنقدر پول میاد واسش که خرج کل عروسی رو بده 

ما تهرانیم 

عروسیامون توی باغ یا تالار برگزار میشه

به هیچ عنوان مختلط نیست 

داماد میاد عروس و همراهی میکنه و با محارمش سلام و احوال پرسی میکنه چند دقیقه ای میشینه و میره قسمت مردانه

هرکسی هم دلش خواست بچه میاره 

بچه ها یه گوشه با مادراشون میشینن و یا میرن یه قسمتی که خلوته و یا از قبل مشخص شده بازیشونو میکنن

حواس خانواده ها و یا مسئولین تالار بهشون هست

فیلم و عکس پخش میشه و بقیه نگاه میکنن 

هیچکس حق عکسبرداری و فیلمبرداری از مهمونا رو با گوشی شخصی نداره و از قبل با مسئولین هماهنگ میشه

عکاس و فیلمبردار مراسم هم مجازه فقط از کسایی که خودشون اجازه میدن فیلمبرداری کنه

پذیرایی هم چند مدل میوه فصل و شیرینی و شربت و شام هم بسته به اینکه طرف مادریم باشن یا پدریم متفاوته

با سوپ و کباب و چلو و پلو و سالاد و دوغ یا نوشابه پذیرایی میشن

بعضی ها هم بستنی و آجیل و... میدن

بعضی از اقوام برنامه های بیشتری دارن و گروه میارن تا برنامه های متفاوت اجرا کنن 

موسیقی و رقص هم بسته به اینکه اون شخص اعتقاداتش چیه انتخاب میشه که باشه یا نباشه

چپ میرن راست میان لب میگیرن 😂😂

والا🤣🤣🤣ولی جدا از این جالب نیست من اگر زمانی. ازدواج. کنم. عروسی نمیگرم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم