2777
2789

هی میام فراموش کنم...همش یادم میارن:)شوهر من از بعد اون قضیه واقعا تغییر کرد:)چسبید ب زندگیمون 

من واقعا هرچی دارمو از اون دارم 

امشب مادرشوهرم اومده بجای اینکه دل داریم بگه میبینه جقد حال من بده🙂🖤میگه پسر من حق داشت بهت خیانت کنه تو حتی عرضه نداری یه بچه رو تو رحمت نگهداری و بدنیا بیاری💔💫

نمیدونم

:)شاید حق با ایناست 

شاید من واقعا عرضه هیچیو ندارم

چقد امشب شوهرم باهاش دعوا کرد و حتی از خونه بیرونش کرد..نمیدونم

زده ب سرم خودکشی کنم😃😃😃😃

مُٺعهدم بہ دوسٺ‌داشٺنِ تو تا ابد♥️💍️ 

میخوای فحشش بدم دلت خنک شه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان متوجه نشدم شوهرت خوبه؟ طرف توعه؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بیشتر ببینید
میخوای فحشش بدم دلت خنک شه؟

مهم نیست حرفاش برام 

اینگه همش قصد داره کار شوهرمو یادآوری کنه واسم روانیم داره میکنه 

من بخشیدم 

اون ولمون نمیکنه 

مُٺعهدم بہ دوسٺ‌داشٺنِ تو تا ابد♥️💍️ 

الان چرا تو باید خودکشی کنی؟عزیزم خیانت توجیح نداره باید جواب کادرشوهر میدادی میگفتی ربطی به من نداره ربط به تربیت غلط تو داره که نتونستی یه بچه رو درست تربیت کنی

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦