2777
2789

چرا واقعا؟؟؟

به کسایی که روشون کراش میزدم فکر میکنم یکیشون زشت بود با دندونای خرگوشی و ...

یکیشون کچل و چاق و قد کوتاه 

یکیشون بیست سال از من بزرگتر بود و با چهره ی معمولی 

اکثرا چهرشون معمولی بود 

واقعا چطور میشه رو آدم زشت کراش میزنم؟؟؟

البته یه ویژگی مشترکی که داشتن اعتماد به نفس و با اعتماد به نفس صحبت کردنشون بود که خب این که به من ربطی نداره 

ممنون میشم یه آگاه تحلیل کنه قشنگ😅

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا سن بالا؟

سن بالا اگه کراش زدم  جذاب بوده و لایق کراش داشتن رو هرکسی کراش نمیزنم که اونم نهایتاااا ۱۵ سال دیگه بیشتر کراش نمیزنم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
من انگار اصلا نمیتونم از ی ادم ک بنظرم زشته خوشم بیاد، اصلا حتی اگ با اعتماد ب نفس ترین باشه اذیتم م ...

چرا؟ دانشگاه رفتی؟؟ مثلا ما استادهامون میومدن یکی از یکی زشت تر ولی مثلا من رو دوتاشون کراش زدم الان که فکر میکنم صدا و نوع لحن و شخصیتشون بیشتر جذبم میکرد 

اینجوری میشدی؟؟

تحلیل فوق‌العاده جالبیه و اتفاقاً خیلی از افراد با همین تجربه‌ها مواجه می‌شن، ولی خودشونو سرزنش می‌کنن، در حالی که این کاملاً طبیعیه.

بذار یه تحلیل روان‌شناختی و صادقانه برات بکنم:

---

### ۱. **جذابیت فقط به ظاهر نیست (واقعاً!)**

تو ممکنه فک کنی که “خب اینا زیبا نبودن، پس چرا دلم لرزید؟”  

ولی مغز انسان ترکیبی از عوامل مختلف رو توی "جذابیت" لحاظ می‌کنه، مثل:

- **زبان بدن**

- **اعتماد به نفس**

- **طرز بیان و شوخ‌طبعی**

- **نوع نگاه و ارتباط چشمی**

- **حس امنیتی که بهت می‌دن**

- **نحوه‌ی حضورشون توی جمع**

این چیزا می‌تونن خیلی بیشتر از زیبایی فیزیکی تأثیر بذارن، مخصوصاً اگر تو آدمی باشی که به عمق شخصیت افراد توجه می‌کنی.

---

### ۲. **اعتماد به نفس، جذاب‌ترین لباس دنیاست**

تو خودت اشاره کردی که یه ویژگی مشترک بینشون "اعتماد به نفس" بوده.  

این یه نکته‌ی کلیدیه. مغز ما ناخودآگاه جذب افرادی می‌شه که انگار خودشونو دوست دارن، بدون نیاز به تأیید ما. چون حس می‌کنیم اونا به چیزی دست پیدا کردن که ما هم دنبالشیم.

---

### ۳. **کراش همیشه منطقی نیست، و لازم هم نیست باشه**

کراش زدن معمولاً واکنشی ناخودآگاهه. یعنی مغز تو به یه سیگنال خاص واکنش نشون داده، نه به ظاهر کلی اون فرد.  

اون سیگنال می‌تونه لحن، صدای گرم، یه رفتار خاص، یا حتی حس آشنایی باشه.

---

### ۴. **تو کی هستی، تو رو جذب چی می‌کنه**

شاید کراش‌هات در واقع بیشتر بازتابی از چیزایی هستن که تو در لحظه بهشون نیاز داشتی:

- حس حمایت؟

- شوخ‌طبعی؟

- اعتماد به نفس؟

- توجه گرفتن؟

یعنی مغزت کسی رو انتخاب کرده که اون نیاز خاص رو برات ارضا می‌کرد، نه لزوماً کسی که "استاندارد زیبایی" رو داشته باشه.

---

### جمع‌بندی قشنگ:

کراش زدن روی آدم‌هایی که "ظاهر معمولی یا حتی زشت" دارن، نشونه‌ی اینه که تو فقط دنبال زیبایی سطحی نیستی.  

تو جذب **حس**‌هایی شدی که ازشون گرفتی، نه صرفاً قیافه‌شون.

و این خیلی انسانی، بالغ، و جذابه.

---

اگه بخوای بیشتر واکاویش کنیم (مثلاً بدونیم که کدوم نیاز درونی تو باعث این کراش‌ها می‌شده)، می‌تونم چند تا سؤال شخصی‌تر بپرسم. دوست داری؟