2777
2789
عنوان

اگه گذشته صیقه شدی باشی به خواستگار باید بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11788 بازدید | 386 پست
حيف ببيكار نيستم برم تاپيكاي بعضياتون ك قبلا ديدم توي تاپيكا چطور روابطي داشتيد زير رو كنم اسكرينش ب ...

شما چرا عصبی شدید؟

چه قضاوتی شده الان اینجا؟ 

اینکه میگن حقیقت رو پنهان نکن قضاوته؟ شما خودتون حاضرید همسرتون چنین حقیقتی رو از خودتون پنهان کنه؟ 

یه عده خوب فریبکارن وای به حال همسراشون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تنها جایی که به دین و ایمون اعتقاد دارن توی رابطه جنسیه ولاغیر نه غیبت نه دروغگویی نه هیچ چیز دیگه‌ای به نظرشون گناه نیست(همونم ۹۰ درصدشون چون خانواده سختگیری دارن نمیتونن انجام بدن میگن که عقدشون خالی شه شما بدین ما خوبیم)(دورازجون ادمای درست)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنها جایی که به دین و ایمون اعتقاد دارن توی رابطه جنسیه ولاغیر نه غیبت نه دروغگویی نه هیچ چیز دیگه‌ا ...

دقیقا فقط ادعا دارن سرتا پا خطا دارن 

جاهای ک به نفع شون باشه فتوا جدید میدن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مغز من کوچیک و زنگ زدست؟؟؟ یا شما که تمام ازدواج و دوستی و خلاصه هر چیزیو تو رابطه داشتن یا نداشتن م ...

محض اطلاع زمانیکه رابطه جنسی داشته باشه توی استعلام میاد در ضمن شما بیشتر از مسئولین و اخوندا و مجتهدای کشور حالیتونه که اونا اسمشو پاک میکنن ولی شما برای یه آشنایی یک هفته ای اسم شوهر روی دختر باکره میزاری و ازدواجشو بهم میزنی . 

شما چرا عصبی شدید؟چه قضاوتی شده الان اینجا؟ اینکه میگن حقیقت رو پنهان نکن قضاوته؟ شما خودتون حاضرید ...

واسه اینا حقیقت گفتن  شده قضاوت 😹🤦‍♀️

ولی از دست خیلی هاتون ناراحت شدم آینده این دختر در نظر بگيريد بعد نظر بدید از همجنستون حمایت کنید خودت جاش بذارید نمیشه اش نخورده و دهن سوخته بشه این حرفا چیه کدوم شوهر اخه شوهر کجا بوده دختره بیچاره 

حيف ببيكار نيستم برم تاپيكاي بعضياتون ك قبلا ديدم توي تاپيكا چطور روابطي داشتيد زير رو كنم اسكرينش ب ...

نیاز نیست بری تاپیک بخونی بیا خودم بهت میگم اره من دوست پسر دارم با دوست پسرم هم رابطه دارم دقت کن با اینکه باهاش رابطه دارم هنوزم «دوست پسرمه»

اما این خانم با اینکه حتی دست طرف رو لمس نکرده بود اون اقا میشد «همسرش»

فرقشو متوجه شدی؟

شما چرا عصبی شدید؟چه قضاوتی شده الان اینجا؟ اینکه میگن حقیقت رو پنهان نکن قضاوته؟ شما خودتون حاضرید ...

الان شما اسم صیقه بیاد چه فکری جز رابطه جنسی تو فکرتون میاد

چارتا کلمه بلغور کردن شد شوهر؟!

چه حرف بزنن چه رابطه داشته باشن 

صیغه و عقد یعنی زن و شوهر شدن 

حتی دختری عقد کنه رابطه نداشته باشه بازم میگن طرف شوهر داشته 

من نگفتم هرکاری کردی ولی شوهرش بوده نمیشه بگیم نبوده 😹 چرا دوسدارید دروغ بگید

عزیز دلم شوهرش نبوده، رابطه ای نبوده، چرا بیخود ذهن طرف رو مسموم کنه و بیخود مورد تهمت قرار بگیره بخاطر کاری که نکرده، صد در صد خواستگار فعلی بفهمه صیغه شده ذهنش تا ته رابطه هم میره در صورتی که این طفلک مورد تعصب بیجای خانواده قرار گرفته و به نوعی قربانی شده، کسی هم که جریان رو نمیدونه خدا هم که شاهده این دختر کاری نکرده پس چرا بگه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
عزیز دلم شوهرش نبوده، رابطه ای نبوده، چرا بیخود ذهن طرف رو مسموم کنه و بیخود مورد تهمت قرار بگیره بخ ...

شما خودت ازدواج کنی بعد بفهمی شوهرت صیغه یه روزه داشته و پنهان کرده چه حالی میشی؟ 

من میگم تو زندگی آدم نباید دروغ بگه وقتی رابطه ای نبوده نباید بترسه از گفتنش