2777
2789

سلام دیروز رفتیم روستا سر خاک بابا بزرگم بیست روزه فوت کرده شوهرم میدونست میریم اومد اونجا بعد گیر داد که بیا بریم چند روزه قهر کردم جدا بشم کتکم زده هم دیه و هم مهریه اجرا گذاشتم جلو همه داد زد بهت میگم بیا بریم بعد بابام و داداشم بش حرف زدن که اینجا امامزاده ست خفه شو شوهرم از بابام شکایت کرده مامانشو هل داده مادرشتازه عمل کرده بود خونریزی کرد بخیه هاش دوباره عمل شد دیگه از بابام کینه داشت حرف بد زد و فحش داد اونجا تو  همه بابامو میشناسن دیگه بابام حرف زد بش اونم به بابام دور از جون گفت پدر سگ پسر عموهامو و پسر عمه هام ریختن سرش کتکش زدن من همینجور سیخ مونده بودم نگاه  دلم خنک شد یاد روزی افتادم که با لگد منو میزدجداشون کردن و گذاشتنش تو ماشین رفت دلم براش نسوخت اصلا  دختر عمم میگه اگه من بودم هرچی ام بد بود چون شوهرم بود نمیزاشتن بزننش حداقل جداشون میکردم 

خدایم برایم کافیست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا لیاقت مردی ک کتک میزنه دفاع کردن نیست حقش بوده 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

حقش بود باید بیشترم میخورد

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید