2777
2789

بیاید بگید کدوم شهرید? قیمت ها نسبتا چطوره؟ جاهای دیدنی کجاها رو داره؟ بزرگه یا چی 

من زنجانم میخوام برم شهر دیگه همه بگید کدوم شهرید و از قیمت ها و جاهای دیدنی بگید و در کل راضی هستید؟؟؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دزفولم جاهای دیدنی ک دوست دارم پارک ملاصدرا سددز  دژ علیمردان  و خیلی جاهای دیدنی دیگه قیمت کفش و لباس دزفول خوبه زمین و خونه گرونه خوراکی هم مثل همه جا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

گرگانم 

جاهای دیدنی کاخ شاه و هزار پیچ و ناهارخوران و روستا زیارت و النگدره از همه قشنگترن به نظرم 

قیمت ها هم خوبه به نسبت جاهای دیگه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ 'وَ طُ قَ‍‌شَ‍‌نْ‍‌گٰ تَ‍‌ری‍‌نٰ اِن‍‌تِ‍‌خٰ‍‌ابِ قَ‍‌لّ‍‌بِ مَ‍‌ن‍‌ی🫀✨️.! ‌️ 

دانشگاه آزادش جای خوبیه؟

خرگوش تپه دانشگاه هست 

به داخل شهر نزدیکه و سوپر مارکت و کافی شاپ اینا هم داره 

من اون جا نبودم ولی داداشم میگفت خوبه استخر و یکسری مکان های تفریحی هم باکارت دانشجویی رایگانه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ 'وَ طُ قَ‍‌شَ‍‌نْ‍‌گٰ تَ‍‌ری‍‌نٰ اِن‍‌تِ‍‌خٰ‍‌ابِ قَ‍‌لّ‍‌بِ مَ‍‌ن‍‌ی🫀✨️.! ‌️