2777
2789

بخدا برای مسخره کردن یا شوخی نمیگم دقیقا چهرش شبیه سوسن پرور وخیلییی لاغرتر از اون ،خیلی خیلی لاغره

نه چهرش خوبه نه اندامش به ظاهرش از ده شاید دو بدید اگر ببینیدش....با دوست پسرش چندسال پیش کات کرده بود پسره بعد چندسال یهو اومد خواستگاریش و دارن ازدواج میکنن بخدا فکر نمیکردم ازدواج کنه اما کرد 

واقعا همه چیز به شانسه اینو دیدم بهم ثابت شد 

خیلی دخترای خوشگل و همه چیز تموم دیدم حتی یدونه خواستگارم ندارن این دوست پسرش اومد گرفتش 

بخدا حسودی نمیکنم خیلی براش خوشحالم...میخوام بگم اصلا به قیافه نیست به شانسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شانس نیست به اخلاقه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

ول کن عزیز من مگه چند سالته شوهر میخوای چیکار همش بدبختیه خودمم مجردما فک نکنی متاهلم اینا رو میگم 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

سوسن پرور من عاشقشم هر آدمی یکی مثل این خانم تو فامیل و خانواده نیاز داره 

بعد تو هم یکی هم سطح خودت تور کن دیگه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید