2777
2789
عنوان

تربیت بچه‌های امروزی

657 بازدید | 54 پست

مثلا متولدین بعد از 85 که کمتر از 20 سال دارن. در مورد اکثریتشون میخوام صحبت کنم.

به نظرم اینا درست تربیت نشدن که چندتا دلیل داره:

1. خانواده 2. مدرسه 3. جامعه

تمام سه مورد فوق بد عمل کردن. بی نظمی و بی قانونی علت اصلی بدتربیت شدن این نسله.

زمان ما مدیر یا معلم دانش آموزها رو بشدت تنبیه بدنی میکردن. اگه اون دانش آموز نمی‌مُرد، خانواده هم حق رو به مدرسه میداد. بنظرم همین رفتار باعث میشد که بچه ها همیشه با ترسی از "سرپیچی از قانون" بزرگ شدن.

ولی بچه های امروزی رو میبینی که براحتی به معلم بی احترامی میکنن. حتی آموزش و پرورش مدیر و معلمها رو تحت فشار میذاره که به دانش آموزها سخت نگیرید و راحت قبولشون کنید.

همین رفتار و شل گرفتن باعث شد ضررش به همه جامعه برسه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی بیشعور شدن دیشب جاری هام مهمونم بودن بچه هاشون ۸ساله و ۷ساله و ۵ساله بودن رفته بودن تو اتاق عکس خاک برسری نگاه میکردن

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

آره چون فهمیدن که هر بزرگی احترام نداره هر معلمی لایق احترام نیست

تو سری خور نیستن و میتونن حق خودشونو بگیرن و هیچ وقت اعتقادات غلط و سنتی رو قبول نمیکنن

تو بدون من مرا کم داری،من ولی بی تو جهانم خالی‌ست...

اسی حرفتو قبول دارم.

بچهای بی ادب پرخاشگر تنبل قانون شکن با روابط ازاد.

بی حرمتی جزیی از ذاتشون شده.

خانواده درست نداشتن نتیجش میشه بچه ای با ویژگی های بالا

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

اتفاقا خوب شده که جرات اعتراض به قانون غلط رو دارن. شما عقده‌ای بار اومدی نخواه سر بقیه خالی کنی.

طرز حرف زدنت نشون دهنده داشتن اين ويژگي هست كه به اسي نسبت دادي 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تربیت اول ازهمه ازخونه شروع میشه درصد زیادیش ازتوخانه

نسل ماهمیشه قربانی بود تنبیه پدرومادر تنبیه معلم سالهاست داره ازدوران مدرسم میگذره ولی گاهی اوقات میشینم فکرمیکنم چقدرما مظلوم بودیم معلم کلاس چهارمم خودکارمیزاشت لای دستمون فشارمیداد درحد مرگ دردمیکشیدیم شاید زنده نباشه ولی هیچوقت حلالش نمیکنم_الانم اجازه نمیدم معلم چپ به بچم نگاه کنه چون انسان مطمئنا باکتک خوردن سربه راه نمیشه