2777
2789
عنوان

نامزدم داره منو روانی میکنه واقعا خسته شدم دیگه و حالم بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون بفکر‌تو‌بود حتی میخورد هم نمیگف نه فکره خودشه ن شما بی تفاوت باش میبینی ک خودش نمیخوره

منم همینو میگم چرا به من میگه نمیدونه نگران میشم من؟

اره واقعا شاید بی تفاوت بشم نخوره ولی خیلی سخته بی تفاوت باشی

منم همینو میگم چرا به من میگه نمیدونه نگران میشم من؟اره واقعا شاید بی تفاوت بشم نخوره ولی خیلی سخته ...

خوبم میدونه میخواد اینطور بهش توجه کنی ک اون کمبودمحبتی ک داشته یاداره جبران بشه ب حال خودش بزار میبینی ک نمیخوره

بیخیال بابااتفاقا بخوابه بهتر هضم میشهبیکاری؟بذار خودش پای لرز این کله پاچه ای که خورده بشینهاز عمد ...

فکر نکنم از قصد بخواد حرصم بده ولی درکل اره بهترین کار اینه بی تفاوت باشی🥲

خب بگو باشه نوش جونتولش کناصلا دفعه بعد که گفت کله پاچه خوردم بگو نوش جونتبعد هم بی تفاوت رد شو

اره اگه از روز اول به کله پاچه خوردنش وامنش نشون نمیدادم شاید باز نمیرفت بخوره نمیدونم

اره اگه از روز اول به کله پاچه خوردنش وامنش نشون نمیدادم شاید باز نمیرفت بخوره نمیدونم

تقصیر تو نیست
نامزدت عادت کرده کله پاچه بخوره
خب به جهنم اینقدر بلمبونه که سَقَط بشه
الکی خودتو نگران نکن

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
اره بابا ولش کنبرا استرست هم برو تراپیقرار نیست مادرش باشی، دوستش باش، یه بار دوبار گفتی بسه نفهمه م ...

اره برای استرسم که بلید برم دکتر ولی مشکل همینه میخوام حلوشو بگیرم سلامتیشو به خطرنندازه ولی کاری از دستم برنمیاد وقتی بهم گوش نمیده

بچه نیست بیستو پنج شش سالشههمین کاراش روانیم کرده نیگم حداقل ازمایش بده نمیدهاحساس میکنم دارم از است ...

خب از کجا میدونی چربی داره؟

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید
نمیتونم نباشم دست خودم نیست دارم میمیرمو زنده میشم حساس خفگی بهم دست داده

عزیزم. کاسه داغتر از اش نشو ــولش کن ـصلاح ملگ و مملکت خویش خسروان دانند ـبدن خودشه بزار بپوکونه. فردا روز که افتاد دنبال کبد اهدایی. اون وقت به حرفت میرسه.. این مرد برات فرسایش روحی و روانی و جسمی و پیری زود رس میاره ـبه تجدید نظر استسی تو رابه ت کن. تو اینجا نشستی  حرص میزنی و قلب درد میگیری . اون اقا حرص خوردنت رو به جفت🥚🥚هاشم حساب نمیکنه ــبرا کسی بمیر که برات تب کنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹