2777
2789
عنوان

حس میکنم داره خیانت میکنه بهم

826 بازدید | 74 پست

خانوما لطفا کمکم کنین من حس میکنم نامزدم داره بهم خیانت میکنه راهنمایی کنین که چیکار کنم به نظرتون؟ پاییز که یه شب بیرون بودیم دیدم دخترعموش که میخواد طلاق بگیره تو روبیکا بهش پیام داده بود یه لحظه چشمم افتاد گفتم شب میرم گوشیش رو نگاه میکنم ببینم چیا گفتن اما موقعی رفتم نگاه کنم دیدم پاک کرده کلا چتش رو منم دیگه هیچی نگفتم و به روش نیاوردم 

باز یه شب دیگه یه شماره بهش زنگ زد خودش بیرون بود من اخرین پیام اون طرف این بود باشه عزیزم قطع که شد دوباره زنگ زد من بردم گوشیشو دادم بهش یه نگاه انداخت گفت نمیشناسمش ولی حس کردم هول شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم حالا چیکار کنم به روش بیارم که رفع ابهام بشه یا نه مراقبش باشم یه چیزی دیدم با مدرک به روش بیارم میترسم الان به روش بیارم بهم بگه شکاکی و الکی بهم تهمت زدی و ازم ناراحت بشه از طرفی شک مثل خوره افتاده به جونم 

ولی یسره نگو چرا باهاش حرف زدی و اینا درست بهش اروم بگو شاید واقعا چیزی نباشه

نه ادم پیله ای نیستم فقط میخوام رفع ابهام بشه برام از فکر در بیام کلا فلج شدم نمیتونم هیچ کاری کنم از بس فکرم درگیره

حرفی نزن یه جور وانمود کن ک انگار هیچی نشده 

بعد اون ک خوابید کله گوشیو چک کن اینستا وو... همه برنامه هارو تا یه مدت چک کن 

اگه کسی ناشناسم زنگ زد وایسا پیشش حرف بزنه توام بشنوی اینطوری شک ب دلت نیافته 

انشالاا چیزی نباشه 

اگه نشد برنامه همراه منو نصب کن ببین ب کیا پیام داده بعد پاککن دوباره

من ب شخصه نمیتونم نگم و میگم همون لحظه چون نمیتونم تحمل کنم بازم ب حرف نی نی سایتیا گوش بده😂ولی تو باید شماره ای ک بهش زنگ میزدو برمیداشتی تو برنامه های دیگه چک میکردی تو گوشیه خودت ببینی کیه