2777
2789

شرایطم ب حدی بلاتکلیفه ک نمیدونم حتی یکماه دیگه کجا هستم در این حد عصبی و زندگی گندی دارم

شوهرم معتاده ۴ساله ازدواج کردیم همون سال اول مچشو با مواد گرفتم الانم متادون میخوره و سیگار زیااااد 

سرکار نمیره اصن یک روزم کار نکرده همش یا واممونو خوردیم یا طلاهای منو یا قرض کردیم از خانواده ها 

من ۲۷سالمه درسمم تموم شده قیافمم خیلی خوبه بخدا 

بچه نیاوردم چون شرایطم همینی بود ک گفتم حالا دعواها و قهرها و فحشها ک بماند چقدر ما زدیم تو سر کله همدیگه 

یه داداش دارم مجرده یادمه ۶سال پیش میگفت تو چرا ازدواج نمیکنی بری منم زن بگیرم تکلیفم معلوم بشه الان ۶سال گذشته و منم ک ازدواج کردم هنوز آقا مجرده و میگه من قصد ازدواج ندارم ک دیر بهم زن دادین نمیخوام دیگه!!!۳۰سالشه تازه!!!

همین آقا منو بزور شوهر داد الانم هروقت میره خونه مامانم تنها بحثش همراه با فحش اینه ک چرا همه همسن هات بچه آوردن و تو نمیاری و آبرومونو بردی و همه ازم سوال میپرسن خواهرت چرا بچه نمیاره!!!ناگفته نمونه ک فامیلای فضولی هم داریم ک انگار بچه نیاوردن یا آوردن من نون اونارو میده بی فرهنگای عقب افتاده اخه ب شماهاااا چهههههههه

تازه من هرروز دارم ب طلاق فک میکنم بقیه خانوادمم پشتمن جز این عتیقه عوضی 

چکارکنم؟؟؟بنظرشما من سنم رفته بالا؟؟؟بنظرشما طلاق بگیرم و شاید ازدواج دومم معلوم نیست کی باشه من اون موقع نمیتونم بچه بیارم؟؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به داداشت میگفتی فقط خفه شو 

تو اگه غریبت داری نگران من باش جوونیم داره سر این مرد معتاد میره 

شوهرت رو ببر کمپ بزور ببر 

یا ترک کنه با جدا شو 

مگه چند سالته که عمرت جوونیت 

زیباییت حتی روان و روح لطیفت داره از هم میپاشه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

تا ابد بچه دار نشی خیلی بهتره تا با یه مرد تن پرور و معتاد زندگی کنی.

از اولشم نباید برای حرف داداشت تره خرد میکردی .

جداشو و خلاص

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

برادرت فرش پاتریسه... 

چطور خجالت نمیکشه سرشو توی فرایند حامله کردن خواهرشم میبره و حرفشو میزنه اصلا

جدا شو بدون تردید

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

ازدواج با هرکسی بهتر از موندن با ی معتاده

ب حرف داداشت گوش نده

توام ب اندازه اون از زندگی حق داری

طلاقتو بگیر خودتو نجات بده هنوز خیلی بچه ای

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بگو عزیزم به شما مربوط نیست همین شما نشستی زیر پام هی گفتی ازدواج کن که الان وضعم اینه همینم مونده با یک معتاد بچه دارشم اگه خیلی دلت بچه میخواد زن بگیر ازدواج کن بچه بیار. 

بنظرم زودتر از این آدم طلاق بگیر خودت رو نجات بده 

طلاق بگیر دیوونه ای موندی پای این مرد الدنگ ببخشید اسی داداشت هم خیلی ادم اشغالیه اصن ب اون چ چرا ب حرفش گوش میدی زندگی تو ب اون مربوط نیست چرا زبون نداری برو برین بش ک دیگه تو کارات دخالت نکنن

کجا سنت رفته بالا جوونی طلاق بگیر بعد با ادم خوبی ازدواج کن و بچه بیار الان بهترین کارو کردی ک بچه نیووردی بچه ای ک باباش معتاده!!!