2777
2789

طرف نوشته واسه گواهینامه آزمایش خون نمی خوام بدم چون از سوزن می ترسم. اومدن گفتن مگه نمی خوای یروز شوهر کنی بچه بیاری😊 یکی نوشته خواهرم سی گار می کشه. اومدن گفتن یه روز که بچه بیاره بد آموزی میشه واسه بچه هاش😊 چتونه جدی؟ مگه زن یجور دستگاه جوجه کشی بالقوه است؟ که هر چیزی رو ربط میدین به زاییدنش؟ هویت جز این ندارین؟ 

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥

بیشتر ببینید

👌👍👏👏

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر... یه دختر مادر اینده است الگوی خانواده است این نشان دهنده اهمیت و جایگاه مهم دختر هاست... میگن اگر میخوای یه جامعه رو به تباهی بکشی  مادر های اون جامعه رو به تباهی بکش اون جامعه خودش رو به تباهی میره... یعنی درک کردن اهمیت و نقش مهم دخترا و مادرا انقدر براتون سخته. 

حماقتی بالاتر از مادر شدن نیست بازم شکر

اولین بچم که به دنیا اومد تو بارداری نه اون دیقه که بچه رو بهم نشون دادن انگار معجزه خدارو دیدم حسم خیلی قشنگ بود ولی راست میگی حماقتی بالاتر از مادر شدن نیست 

اتفاقا سلبریتی ها جدیدا دارن برا مادر شدن و مادری تبلیغ می کنن بعد روشنفکر نماها تو ایران نقش مهم مادری رو با الفاظ زشتی مثل دستگاه جوجه کشی تحقیر می کنن... مادرا جوجه کشی نمی کنن مادرا یه نسل رو تربیت می کنند مادر کارخانه ادم سازیه، پس مهمه که یه مادر یه نسل رو چجوری تربیت کنه مادرا هم دکترن هم پرستارن هم معلمن هم اتش نشانن چون وظیفه همه این مشاغل رو مادرا تو خونه برا خانوادشون و برا بچه هاشون انجام میدن

مادر شدن یعنی دستگاه جوجه کشی؟؟ فکر نکنم کاری تو این دنیا بالاتر از مادر شدن باشه

والا دستگاه جوجه کشی هم دقیقا همون صوابو میده. اگه اینقدر سعادت بزرگیه به دستگاه جوجه کشی هم باید احترام بذاری. همه حیوانات هم بچه دار میشن. فرق کسی که از زندگی چیزی جز مادر بودن رو نمی دونه با دستگاه جوجه کشی یا هر حیوان دیگه ای چیه دقیقا؟ 

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥

بیشتر ببینید
اتفاقا سلبریتی ها جدیدا دارن برا مادر شدن و مادری تبلیغ می کنن بعد روشنفکر نماها تو ایران نقش مهم ما ...

برام مهم نیست کی چیو تبلیغ می کنه اگر از زندگی چیزی جز بچه دار شدن نمی فهمی کوچکترین فرقی بین تو و دستگاه جوجه کشی نیست. حیوونا هم بعد زاییدن بچه رو لیس می زنن. این یعنی دکترن😊 گربه اگه بچه اش جایی گیر بیفته تا درش نیاره از اونجا نمیره. این یعنی آتش نشانن😊 خودتونو با این چرت و پرتا گول نزنین. همون سلبریتی صبح سر یه تبلیغه ناهار سر یه فیلمبرداری عصر سر فلان مراسم تهش یه چیز خوبی هم در مورد بچه دار شدن میگه. کارش این نیست که صبح تا غروب مشغول بچه باشه تهش هم حتی ترس از سوزن! رو ربط بده به بچه دار شدن. 

بیشتر ببینید
برام مهم نیست کی چیو تبلیغ می کنه اگر از زندگی چیزی جز بچه دار شدن نمی فهمی کوچکترین فرقی بین تو و د ...

خاک برسرت .. من پرستاری کردن از بچه و خانواده رو موقع مریضی و بیماری گفتم ... چقدر فهمت پایینه... اگر اومدی به مادرا توهین کنی باید بهت بگم خیلی ادم بدی هستی... خودتم یه روزی مادر میشی ... خودتم مادر داری. ادم باید خیلی بیشعور باشه که به خانمی که بدنیا اوردتش اینجوری جسارت کنه. 

خاک برسرت .. من پرستاری کردن از بچه و خانواده رو موقع مریضی و بیماری گفتم ... چقدر فهمت پایینه... اگ ...

من غلط بکنم😂😂

بیشتر ببینید

من کاری ندارم به اینکه کسی چیزی رو به چی ربط داده توهم با اون کسی که اونجوری گفته فرقی نداری... چون حرف اونا رو بهانه‌کردی برای تمسخر جایگاه دختر ها و مادرای جامعه ات... برات متاسفم که حتی خودتم درکی از نقش مهم خودت توی جامعه نداری... اگر مادری کردن و تربیت کردن بچه و ساختن یه نسل هیچ ارزشی نداره، پس کارمندبودن و کار کردن و در ازاش پول گرفتن هم هیچ ارزشی نداره.... مادرا از همه چیز خودشون از سلامتی و خواب و راحتی و استراحتشون میزنن و از خود گذشتگی می کنن بخاطر اینکه بچه ای تربیت کنن که قراره بشه نسل اینده یه خانواده نسل اینده یه جامعه ادامه دهنده نسل بشر... اگر اینا از نظر تو بی ارزشه ، پس چی ارزشمنده؟؟؟؟ 

خیر... یه دختر مادر اینده است الگوی خانواده است این نشان دهنده اهمیت و جایگاه مهم دختر هاست... میگن ...

فک میکنی پدر اگر سیگار بکشه رو بچه هاش اثر نمیزاره فقط زنه که جامعه رو به تباهی میکشونه؟؟

بعدم هر دختری قرار نیست دوست داشته باشه مااادر بشه

به شخصه خودم حالم از بچه مچه به هم میخوره

فک میکنی پدر اگر سیگار بکشه رو بچه هاش اثر نمیزاره فقط زنه که جامعه رو به تباهی میکشونه؟؟بعدم هر دخت ...

بیشترین نقش تربیتی خانواده رو مادرا به عهده دارن... پدرا اکثر وقتا خونه نیستن... منم کم ندیدم خانواده هایی که پدر خانواده ادم درستی نبوده اما مادر انقدر بچه هاشو خوب تربیت کرده که مثل پدرشون نشدن.