2777
2789

رفتیم شمال گفتیم بزنیم کنار صبحانه بخوریم روی ی تپه بود ک جز سنگو کلوخو علف و مشگل گوسفند چیزی نبود ی اقااومد با دادو بیداد و تحدید مارو از اونجا بلند کرد هرچی گفتیم فقط ۳۰ دیقه ی صبحانه بخوریم قبول نکردهیچی بلند شدیم رفتیم قبلش هم رفتیم تخم مرغ بخریم وقتی فهمید مسافریم هردونه تخم مرغ رو باما ۱۰ هزارتومن حساب کرد فکر کنید ی شونه تخم مرغ رو به ما ۳۰۰ هزارتومن حساب کرد یعنی من دیگه خیلی گرون تخم مرغ خریده باشم شونه ای ۱۴۰ یعنی بی انصاف از دوبرابرم بیشتر باهامون حساب کرد

من شمالو خیلی دوست داشتم ولی همین باعث شده ازش متنفر شم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ذکر استان مشخص کنید سوتفاهم نشه.‌یه شمال نگید که

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

اره مغازه ها و سوپری هاشون که همه چی رو چند برابر قیمت میدن 

چون مسافر زیاده ، سواستفاده میکنن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

شمال همینه

تا بتونن جا میکنن

مخصوصا کاسب های لب دریاش ک هرچیزیو چن برابر میفروشن

حرفم بزنی میگن بلخره توریستی عه🤣

نمدونم سوپر مارکت چرا باید گرون بده مثلا.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خیلی از شمال بد میگن ماهم تجربه داشتیم رفتیم واقعاا مردمش یجوری انگار ازت طلبکارن. خیلیا هم این موارد رو گفتن.. البته هرجایی خوب و بد داره 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

در مورد اول خیلی واضحه که نباید بدون اجازه وارد ملک شخصی مردم بشید .  مورد دوم تو حدی حق دارید ، بعضیا متاسفانه این کار رو میکنن ، بهتره از فروشگاه های بزرگ مثل افق کوروش و سورنا و اینا خرید کنید ، اونا اتیکت قیمت دارن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد