2777
2789
عنوان

ساعت شش صبح کتکم زد

4585 بازدید | 185 پست

ساعت ۶ پسرم بیدارم کرد بزور که منو ببر حمام ، پسرم یکم پرخاشگر وقتی هیجانی میشه کتک میزنه ۳ سال و نیم ، چون از همون بچگی کتک زدن دیده ، بعد من تا رفتم اب حمام درست کنم پسرم رفته بود پیش شوهرم ،اونم به بچه گفته بود الکی کتک نزن وگرنه میزنمت !! پسرم فرستادم حمام و بهش گفتم تو این حرفو زدی ؟ گفت آره خوب کاری کردم منم گفتم گ....و...ه...خوردی که این حرفو زدی . پاشد سرمو کوبید تو دیوار چند لحظه چشمم نمی‌دید ، با مشت لگد هم زد بعد دیدم پسرم از حمام اومده بیرون دیگه ادامه ندادم رفتم داخل حمام اونم خوشحال خندان پاشد صبحانه خورد رفت دنبال کاراش اصلا انگار نه انگار چیزی شده ، النگو خوشگلم شکست ،النگوم مدل عربی بود خیلی دوسش داشتم دوتا بودن یکیش شکست النگو به اون کلفتی نمی‌دونم چجوری شکست پهن شد کامل هی به النگوم  نگاه میکنم و میگم اصلا مهم نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ خانواده ریلکسی😐

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

سرت رو که کوبید به دیوار خوبه؟؟؟ النگو شکسته رو ول کن...

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
بیشتر ببینید

بنظرم بچه رو تربیت کن

صبح که تو زده و گفته ببرم حمام

حتی اگه کثیف هم باشه نباید اونو میبردی ممکنه پیش خودش فکر کنه کتک زدن کار خفن و باحالیه 

یا ممکنه فکر کنه بخاطر کتک زدن تو بردیش حموم و این جایزه کتک زدنشه

اتفاقا من میگم بچه کار اشتباهی کرد باید تنبیه بشه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

میدونی اخلاقشومراقب باش ضربه به سرخطرناکه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
نمیفهمم چرا بی دلیل بهش این حرف زشتو زدی ؟؟اونم که روانیه میشناسیش قطعا

چون می‌دونم دیوانه اس یکبار که دست رو پسرم بلند کنه عادت می‌کنه ، مثل خودم باید یکسره کتک بخوره ، دعوا راه انداختم که یکوقت پسرم جدی نزنه

چرا پسرتو نمیبری پیش روانشناس؟ همه این پسرای پرخاشگری که دست رو زن و بچشون بلند میکنن از بچگی این مدلی شدن

بابا به فکر اینده پسرت باش نزار این طوری بشه هم کلی به خودش اسیب میزنه هم در اینده به دیگران مخصوصا خانوادش

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
چرا پسرتو نمیبری پیش روانشناس؟ همه این پسرای پرخاشگری که دست رو زن و بچشون بلند میکنن از بچگی این مد ...

نمی‌دونم روانشناس تو شهرستان مون هست یا نه