2777
2789
عنوان

پیام دوست دختر رفیقشو تو گوشیش دیدم

1242 بازدید | 78 پست

ما ۴ ساله باهمیم این یه رفیق داره اونم ۶ ساله با یه دختره ما چهارتایی یه بار بیرون رفتیم ولی هیچ شماره و هیچی من و اون دختر از هم نداریم . اقا رلم خودش از همون اول گفت من و رفیقم و رلش باهم چندبار‌تو خونه مست کردیم زیاد بیرون رفتیم منم چون مال قبل من بود کاری نداشتم و گفتم دیگه وقتی با منی هیچوقت باهاشون بیرون نرو(یعنی کامل میدونست من چقدر حساسم) ولی همیشه دختره رو میزد تو سر من میگفت عسل وفاداره عسل فلانه عسل با ادبه کدبانوعه خوشگله همه شهر تو کفشن حتی یک بار تو عصبانیت گفت تو اگه قیافه عسلو داشتی هر روز زیر یه نفر بودی درصورتی که بخدا حتی یک درصدم باشه من از اون دختره خوشگلترم  بعد رفیقش خیلی لاشیه با اینکه اسم دختره رو تتو زده رو دستش بازم با هزارنفر دیگه اس دختره ام هی مچشو میگیره کاریش نداره . منو و رلم و رفیقش چندبار بیرون رفتیم دختره بهش زنگ میزد میگفت کجایی الکی به دختره دروغ میگفت که خونه و ام با رفیقم اینا بعد دختره ازش پرسید دختر که پیشتون نیست میگفت نه (منم کلی ناراحت شدم و از ماشین پیاده شدم گفتم وقتی دوست دخترت بدش میاد چرا با ما میای بیرون و بهش دروغ میگی ). بعد تلفنی که با رلم حرف میزدیم میگفت بیا واتساپ زنگ بزن مشغولی نزنم بابام بدش میاد حالا من چند روز پیش گوشیشو چک کردم رفتم تو پیام های بایگانی شده دیدم تو پیام هاش دختره با لحن خیلی صمیمی پیام داده داداش ماشینت درست شد داداش چرا جواب نمیدی خودتو میگیری بعد منم کلی عصبانی شدم داد زدم گفتم چرا بهم نگفتی بهت پیام داده چرا اینحوری گفته باهاش بیرون رفتی گردن نمیگرفت میگفت پیام مال قدیمه درصورتی که من هیچوقت همچین پیامی ندیدم بعد هرچقدر خواستم شماره دختره رو بردارم اجازه نداد هرچقدر داد زدم تلاش کردم تو ماشین دعوامون شد حاضر بود تصادف کنیم شماره دختره رو من برندارم هرچقدر گریه کردم میگفت نمیدم اینا رابطشون جدیه میخوان ازدواج کنن من تورو میشناسم چه حر.ومزاده ای هستی میخوای بری جداشون کنی یعنی چنان رو دختره غیرتی بود که هیچوقت رو من نبود خصوصی ترین چیزامم به مردم میداد از ماشین با گریه پیاده شدم نه سراغم اومد نه زنگ زد نه پیام داد نه هیچی منم سیم کارتمو دراوردم و اصلا عین خیالش نیست میگم نکنه با دوست دختره اوکی شده بود که ترسید من بفهمم یا چی این وسط بود که نذاشت من شماره رو بردارم؟

به امام هشتم تو خواهر من بودی تیکه تیکت میکردم  چرااااا اینقدر خودت بی ارزش کردیییییی زنننننننننن با این ادم بی لول که دنبال مشروبه اول گشتی هیچی بعد پیاماش چک کردی هیچی از ماشین پیادت کرد با گریه دنبالت نیومد بعد تو براش تاپیک میزنی و ذهنت درگیر همچین احمقی میکنی ؟ این لیقات تورو داره ؟ چرا لولت پایین میاری ؟ مرد اینقدر بی تربیت بهت احترام نمیزاره بهت میگه زیر خواب بعد تو باهاش میمونییییییی ؟ چرا ارزشت رو نمیدونی دختر جون تو لیاقتت این رفتاره ؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به امام هشتم تو خواهر من بودی تیکه تیکت میکردم چرااااا اینقدر خودت بی ارزش کردیییییی زنننننننننن با ...

تازه این نصف کاراشه😭اگه بگم چه بلاهایی سرم اورده که مطمعنم همه فحشم میدین که چرا باهاش موندم

اخه قبلا دنبالم میومد تحت هیچ شرایطی نمیذاشت ناراحت پیاده شم و یه کارایی کرده که من فکر کنم واقعا عاشقمه و هیچکس دیگه مثل اون دوستم نخواهد داشت اخه ۴ سال کم نیست وابسته شدم نمیدونم چطور نجات پیدا کنم از فکرش بیرون بیام انقدر بی ارزش شدم که حتی دیگه واسش مهم نبود گریه میکنم یاحالم چطوریه یا چی راجبش فکر میکنم

سابقه خیانت که داره حتی با پ.سر هم فیلم چیزشونو تو گوشیش دیدم که خودشو رفیقش پسر برده بودن خونه سر ا ...

همینجا که برگشتی بهش ،خودتو اندازه اون کوچیک کردی

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
به امام هشتم تو خواهر من بودی تیکه تیکت میکردم چرااااا اینقدر خودت بی ارزش کردیییییی زنننننننننن با ...

بارش حق🤌

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بیشتر ببینید

پیش اونا ، از تو به عنوان یه دسمال کاغذی استفاده میکنه همینقدر بی ارزش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
بنظرم کات بهترین راهه

درحال حاضر که کاتیم منم خطمو عوض کردم ولی نمیدونم چطوری جلوی خودمو بگيرم ذیگه سمتش نرم چون دلتنگ میشم دست خودم نیست عقلمو از دست دادم اخه اون هم رفیقم بود هم عشقم هم خانوادم ‌ ‌ حتی یدونه رفیق ندارم