2777
2789
عنوان

اگر کسی میترسه نیاد تو تاپیکم

1185 بازدید | 91 پست

دیروز به صورت اتفاقی گذاشتم سوره بقره ، با گوشی پخش شد  داخل خونه....

بعد شب که خوابیدم،  تو خواب دیدم یه جن داره به من حمله میکنه میخواد منو بکشه...

به زور تونستم از دستش نجات پیدا کنم و بکشمش..😭😭😭😭

یعنی من سحر شدم😭😭😭

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
بیشتر ببینید
احتمالش هست

خدای من...😭

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری بود قیافش؟

به شکل یه انسان ولی وحشتناک تر...

بیشتر ببینید

سلام این سوره هم برا افراد طلسم شده خوبه هم افرادی که طلسمشون باطل شده اما هنوز سنگینیش رفع نشده هم برا افرادی که اسیب ماورایی دیدن عالیه

نترسین ادامه بدین ان شاءالله هرچی هست رفع بشه

بله قطعا 

به اذیتا ادامه میدن 

تا وقتی که 45 روز تموم شه 

محض اطمینان قطعش نکنید بزارین هر روز پخش شه تو خونه

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

اول باید ببینی دوباره خاب و علائم تکرار میشه یا نفقط ب ی خاب نمیشه بگی جادویی

علائمش چیه؟

چند باری تا حالا اینجور خواب هارو دیدم ولی اهمیت نمیدادم 

بیشتر ببینید
بله قطعا به اذیتا ادامه میدن تا وقتی که 45 روز تموم شه محض اطمینان قطعش نکنید بزارین هر روز پخش شه ت ...

چه ترسناک 

دارم میگم منولایک نکن.چرااالایک میکنی بابامن حالم بدمیشه سه ساعت بیام اعلانوبازکنم ببینم نوشته طرف پست شماراپسندید