2777
2789
عنوان

هر پدری رو نمیشه تکیه گاه محسوب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 65 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌ وضعیت منم همین بود تو‌مجردی‌الانم‌داره یارانه خودم و بچه م می‌گیره‌ و یه ابم‌روش.بهشم‌میگم‌م ...

عزیزم خودت باید بری جدا کنی خواهرمنم جدا کرد تازه مبلغشم بیشتر میدن بهش

آخ الهی بمیرم

خدا نکنه عزیزم، الانم که ازدواج کردم و بچه دارم برادرامو از من و خاهرم بیشتر دوس داره اونا محل سگش نمیدن امروز منو خاهرم به هم زنگ‌زدیم کلی برا هم گریه کردیم پشت خط متده میگه پست سر من حرف میزنید و شروع کرد چرت و پرت گفتن 

آخ که ی بغل می‌خوام محکم بگیرم و کلی گریه کنم 😭😭

سلام قوی باشید و تایپیک دختر دار ها رو بخونید و تجربه کسب کنید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید
نه هیچوقت دلم تنگ نمیشه دلم برای چی تنگ شه؟ برای روزایی که دلم میخواست تا بازار برم ولی حتی ده تومن ...

اسی دلتنگ میشه یاد حرفم باش

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
فداتشم غصه نخور میگذره این روزات ان شإالله شوهرخوبی نصیبت شده باشه و روزهای بهتری در انتظارت باشه. ...

منم انقد کوچیک شدم تا این پایه 

خانواده شوهر هم هرچی باشن باز یروزی زبونشون تلخ میشه ی تیکه ای میپرونن 

هعیی دیگه خستم خدا خودش دستمو بگیره 

خداروشکر تا این پایه خوبه دوسم داره شاید اگه اون توی زندگیم نبود تا الان صد بار خودمو کشته بودمتنها ...

ان شاالله به حق همین وقت و ساعت

از مشکلاتت خبر داره؟ 

خونوادت قبلش هم رفتارشون همین بود؟

چجوری مراسمات خواستگاری و بله برون و اینا رو سپری کردی؟

بنظر خودت دلیل حرفای مامانت و رفتار بابات چیه؟

معمولا مامانا دلتنگ رفتن دخترا هستن

احساساتتو درک میکنم آجیواقعا سخته ولی یه چیزی بگم باز خداروشکر مستقلی خداروشکر بزودی ازدواج میکنی تم ...

آره واقعا امیدم به همینه که دارم میرم😭😭

دارم روز شماری میکنم که برم فقط

حالا من بابام ماااااه بود فرشته واقعی بود از دست مادر بیشرف حروم لقمه‌ام به ۶۰ سال نرسیده فوت کرد 

کاش جای بابام مادرم میمرد 

داغون شدم نابود شدم زندگی منو به خاک سیاه نشوند 

از ته دل میگم خدایا من ازش نمیگذرم توام نگذر😭😭😭💔💔💔

♻️کارما♻️
فقط چشمم به خداعه وگرنه تیکه پاره او

بیخیال اسی پدر و‌مادرتن یه چیزی میگن بابا 

هرچی میگن به شوخی بگو من ازدواجم کنم با مجردیم فرقی ندارم و دخترتونم اینجام خونه بابامه مث خونه خودمه 

راحت باش چقد زودرنجی؟همه چیز رو به شوخی بگیر و لطفا این چیزارو به نامزدت نگو چون بعدا پتک میکنه میزنه تو سرت