2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه ی یکی رفتم حس میکنم مزاحمشون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 340495 بازدید | 1469 پست
خب بحثم پیش بیاد بالاخره پا نمیشه جلوی مهمون جمع کنه؟لباس زیرش روی مبل بود.کلی خرت و پرت دیگه بود من ...

باتوجه به اینکه فامیله و میشناسیش به لحاظ تمیزی چطور ادمیه ؟ شاید از این کثیف شلخته هاست

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
بقول معروف بچه ها یه چیزی رو دلم مونده نمیتونم نگم🤭 من میگم همش دقیقا درست درست بوده اون لباس زیره ...

اسي اتفاقا خيلي تميز 

عكس كازش كذاشتن قبلا برق ميزد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بچه ندارم و دوروز در هفته میرم سر کار ولی  هم خودم هم خونه ام آشفته است

در واقع افسردگی دارم، دکتر نرفتم ولی میدونم که دارم

اما مهمون که دعوت میکنم به همه چیز میرسم

در حال تثبیت وزن😎

واااای یبار ماهم مجبور شدیم 1 روز بریم خونه فامیل تو شهر دیگ 

وااای😭دلم میخواست بمیرم از بس خونشون بو میداد. 

انگار نفسمو گرفته بودن

مرغ درست کرده بود انگار هیچ کاریش نکرده بود

بوی بد مرغ و پوستی که انگار در هم نیاورده بود شل و ول تو خورشت بود😭😭😭

بعد دیدم لیوان های سر سفره رو با اب خالی اونم 1 دور ی اب میزد میزاشت تو ابچکون

یعنی ریکا هم نمیزد 

واقعا وضعیت بدی بود

حتما‌ مشکلی براشون پیش اومده خود من دوستم چند روز پیش گفت میخوام بیام خونتون گفتم فردا ۶ به بعد بیا ...

مهم همون خودش رفتاریه

بعصی ها کلا خونشون اینطوریه و حداقل برا خودشون عادیه یا هم خودشون هم ناراحت هستن اما نمیتون خونه رو تمیز کنن یا بخاطر کوچکی خونه و زیاد بودن وسایل یا نداشتن سلیقه

بعصی خونه ها قصره و تمیز اما وقتی بری خونشون ممکنه احساس کنی دشمنون حساب میشی

البته تمیز هم مهمه 

بستگی به مهمون هم داره یه مهمون هست اگه فقط یه اشغال کوچک ببینن میگن اینا کثیفن یا میگن بهمون بی احترامی شده

مثلا یادمه یه دعوت شده بود و تاپیک زده بود از غذایی که گزاشتن جلوی ما شاخ درآوردیم که این چه غذاییه جلوی ما گزاشتن و انتطار بیشتری داشتیم 

بعد پرسیدن غذا چه بوده گفت قرمه سبزی خخخخخخ

آقا

منم یبار یکی از دوستام دعوتم کرد خونشون 

یکهفته بود اصرارو التماس میکرد که بیا بیا 

یکم راهمون دور بود بهم دیگه گفتم باشه فردا میام فلان ساعت 

فرداش نزدیک خونشون زنگش زدم گفت عههه یادم رفته بود رفتم جایی

یکساعت دیگه بیا !!!!!

خونه عمم نزدیک بود رفتم اونجا و بعده یکساعت دوباره زنگ زد رفتم 

دیگه پذیرایی و ایناشو کلن فاکتور میگیرم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

با این تفاسیر خانمه یا لج کرده به شوهره  میخاسته ابروش ببره یا ذاتا آدم پلشت و کثیفیه بخصوص اینکه بچه هم نداشته  که بریز و به پاش کنه حالا چطوری دلت اومد غذا خوردی !!!!!!!

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

من بلاخره به یه نتیجه ای رسیدم،خانمه خونه نبوده،وقتی اومده با وضعیت خونه و همون لباس زیر مواجه شده و فهمیده همسرش وقتی ایشون نبوده یه غلط هایی کرده و برای اینکه همسرش را ادب و تحقیر کنه اینکار را کرده

من بلاخره به یه نتیجه ای رسیدم،خانمه خونه نبوده،وقتی اومده با وضعیت خونه و همون لباس زیر مواجه شده و ...

البته دوست مامان من هم که فامیل هست دقیقا خونه زندگیش همینه،ما هم دوبار رفتیم خونه ش اما آنقدر خونه ش کثیفه دیگه از اون اصرار و از ما انکار.خیلیم خوش برخورد هست 

خب بحثم پیش بیاد بالاخره پا نمیشه جلوی مهمون جمع کنه؟لباس زیرش روی مبل بود.کلی خرت و پرت دیگه بود من ...

یادمه منم پاگشا شدم خونه پسرعموی همسرم...کلا من آدم خیلی خیلی خجالتی هستم و بخاطر همین هم کلا دیر با آدما جور میشم و میتونم ارتباط داشته باشم بابت همین این زن پسرعموش رو انگار اولین بار بود میدیدم...رفتیم خونشون به ظاهر مرتب بود اما فقط به ظاهر لیوان آبی که آورده بود انگشتت بهش می‌چسبید از شدت چربی...استکان و قندون ک نگم پر از لکه های ریز زرد چربی بود...غذاش یه سم واقعی فقط زرشک پلو اونم انگار آب آکواریوم رو قاطیش کرده بود...از بس بد بود فقط به قول استارتر بانوشابه خودمو خفه کردم...سالاد و دسر هم که نبود هییییچ...حالا بعد نهار چون دعوت نهار بودیم داشتیم سفره جمع میکردیم من گفتم یکم کمک کنم ببین پشت آشپزخونه یه مطبخ بود مثلا واسه اینکه آشپزخونه اصلی کثیف نشه بعد پوست سیب زمینی ک گرفته بود و معلوم نبود مال چه. زمانی چون خب زرشک پلو سیب زمینی نمیخواد یه گوشه بود روسریش یه گوشه نون خشک یه گوشه اصلا به معنی واقعی کلمه شبیه تویله بعدم آشپزخونه اصلی که از شدت چربی کابینت ها هیچیش معلوم نبود...وای بعد اون هرچی خواهش کردن ک چرا نمی‌آید من هردفعه همسرم رفت با خانوادش یه بهونه آوردم نرفتم...بعد خود زن بوی یه چیز ترش بد میده همیشه آخرشم گفت ببخشیدا من چون پسر دارم زندگیم آشفته هستش حالا نگید راست میگه و فلان پسراش هردو زن دارن و کلا زندگیشون جداس خونشون هرکدوم یه شهرک

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
اسي اتفاقا خيلي تميز عكس كازش كذاشتن قبلا برق ميزد

شکی نیست ولی برام تعجب اور بود وقتی اون حجم کثیفی را دیدن چرا جوراباشونو دراوردن🤔

من خیلیم وسواس نیسم ولی هر جا برم صندل میبرم چون نمیدونم چجور تمیز شده اصلا شاید وایتکس زدن حساسیت دارم بهش 

ولی ادم اینهمه نظیف نمیدونم چجور صندل نبردن یا رو فرشی یا چرا وقتی میزان کثیفی را دیدن جوراباشونو دراوردن 

چون نوشتن کف پام سیاه شده و انگشتام نوچه😊