blackbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1526 عنوان کسی تا یک سال گذشته فرانسه با تور رفته❓️❓️ 75 بازدید | 4 پست چقدر دادین با تور نفری؟؟توی سایت ها من دیدم ۲۰۰ تومن شروع میشه بعد کل پولی که به دلار یا یورو میگیرن برای هتل برای کل شب هاست یا شبی؟؟؟ممنون میشم جواب بدین🙏 😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘 1404/02/04 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 3492 من فرانسه نرفتمدوبی رفتم ۲بارخب معلومه ک پولی ک میگیرن بابت کل دوران اقامته دیگه۲۰۰ ملیون بابت یک شب ک نیس 😐😐ولی خب این هزینه بابت رفت و برگشت و هتل و غذاستمام هزینه های اونجا مث گشت های شهر و جاهای مختلفی ک تور میبرتون همش باز هزینه جدا داره دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 25731 من فرانسه دوبار رفتم اما چند سال پیش بود یکبار خودم زفتم یکبار با تور بود برای ۱۴ شب البته سه تا کشور بودم شبی ۱۵۰ یورو قیمت تور بود با گشت شهری و ترنسفر و بیمه اما بدون پرواز دفعه ای که خودم رفتم ارزونتر بود برام