2777
2789
عنوان

نقاشی کشیدم عکس😂😂😂📸📸📸📸💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 61 پست
موفق باشی

فدات همچنین 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو انگار ی بچه دو ساله کشیده خداییی حوصلم نکشید درست بکشم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

مال من 😂

وای عزیزدلم 😍😍😍چه کیوته 

همیشه وقتی یکی میگه بد کشیدم معلومه خوب کشیده

ن بابا قشنگم من ادعایی ندارم 

قشنگن کههه

فداتشم نگات قشنگ دیده 

شکست نفسی میکنی؟ بسیار هنرمندانه بودن... ادامه بده🤝🏻🤍💯

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻✨🤍                الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744

بیشتر ببینید

چ کیوتن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
شکست نفسی میکنی؟ بسیار هنرمندانه بودن... ادامه بده🤝🏻🤍💯

فداتشم عزیزدلم ❤❤❤

نه منظورم ادعای شما نیست میگم یعنی همیشه اونی که متواضعه کارش درسته

فداتشم ممنون گل گلیم