2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برای اولین بار تنهایی بزنم به جاده بزرگراه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند ساله رانندگی میکنم از جاده های شمال بگیر تا جنوب با شوهرم بودم البته خودم تنهایی نرفتم شهر دیگه تا 140 تا سرعت هم رفتم اگه میخای بزرگراه بری 60 تا سرعت به دردت نمیخوره هم باعث حادثه میشه هم پدر ماشین در میاد بنظر من نری بهتره مخصوصن این که هنوزم استرس داری 

در مورد پیچیدن تو فرعی هم باید راهنما از قبل بزنی کم کم بری همون سمت هی دنده کم کنی بپیچی 

اینی که با سرعت ۶۰ تا بری بدتره کهجاده بالاخره اونهمه ماشین با سرعت میان تریلی هس یا قشنگ باید سرعتی ...

درست میگین منم یکبار تو جاده رانندگی میکردم از ترسم یولش میرفتم

شوهرم گفت اینطوری مثل مورچه بری ماشین سنگینا نمیتونن جمع کنن لهت میکنن 

وقتی ماشین سنگین از ایینه میبینم فرار میکنم😅😅

دوستان من پری روز داخل همین جاده باریک بودم گله گوسفند اومد وسط راه دو تا لاین گرفت تقریبا ، من از سرعت ۶۵ ماشین آروم کردم و از کنار گوسفند ها خیلی آروم رد شدم ، بنظرتون بازم نمیتونم برم جاده اصلی ؟

نمی‌دونم بلدم یا نه . وقتی تنهام ماشین جمعش میکنم

جاده خطرناکه چون سرعت ماشینها بالاست و سخت میشه کنترل کرد

بهتره تا دستت کامل پر نشده تنها توی جاده نری

همین وارد فرعی شدن رو کنار همسرت اینقدر نمرین کن تا کاملا مسلط بشی

خیلی حادثه سازه

حتی سرعت ۶۰ هم برای جاده صاف حادثه سازه

بارها شده ما با سرعت توی جاده بودیم یه ماشین جلومون سرعتش کم بوده و خیلی اوضاع خطرناک میشه

خیلی مراقب باش لطفا و برای جاده رفتن اصلا عجله نکن

من قبلنا خیلی میترسیدم چند باری شوهرم کنارم نشست ولی تا تنهایی نرفتم بیرون ترسم نریخت خلاصه با دنا دنده ای راه افتادم الان دنده اتومات داریم خیلی اسونتره از دنده ای با ماشین دنده ای تو سرعت پایین ماشینو خاموش میکردم و هی کلاچ گرفتنم رو مخه🥲😅

برو عزیزم نترس ولی احتیاط کن راهنما بزن سرعت مطمئنه حواس جمع توکل بر خدا

تنها خداست که می ماند

اتوبان قانون داره ۶۰ خیلی کمه قطعا تصادف میکنی

۸۰ نرماله و کم هستش

نترس

۸۰ چیزی نیست

کمتر بری از پشت میزنن داغونت میکنن 

تبریک

1
5
10
15