2777
2789
عنوان

این تغییر رفتار یه دفعه ای برای چیه

218 بازدید | 15 پست

من پارتنرم استادمه ۹ماهه که باهمیم اوایل همش بهم زنگ و پیام میداد بعد که فهمید من عاشق شدم این ارتباط کمتر کرد روزی یه بار پیام میداد صبح بخیر و شب بخیرم نمیگفت بعضی موقع ها ولی خدایی هر وقت من بهش پیام میدادم واقعا مهربون بود زودم سین میکرد ولی بهم خبر نمیداد کجا میره

اون روز یه قرار گذتشتم خیلی با عصبانیت برخورد کردم باهاش خودشم ترسیده بود که میخوام ولش کنم یعتی هر چقد داد زدم اون چیزی بهم نکفت گفت هر چی بگی من گوش میدم حتی گفتم رابطمون مثل شاگرد و استاد باشه گفت نه اصلا حتی یه جاام تو جدیت گفت دوست دارم اخرشم بهم گفت نمیذارم دیگه اذیت بشی تو رابطه

پیاده که شدم دوبار بهم زنگ زد رفتم خونه پیام داد یعنی کلا رفتارش تغییر کرد بهم میگفت کجا میخوام برم چیکار کنم دیگه اطلاع میداد حتی یه جا حرفشو باور نکردم یه عالمه قسم خورد

امروز بهش گفتم نکنه از ترس دانشگاه یا شاید با کسی تو کلاس دوستی داری اینجوری یهو به من محبت میکنی که من نرم به کسی بگم سر این حرفم واقعا عصبانی شد که گفتم ترس داری از دانشگاه گفت اصلا برو شنبه بگو به همه اگه من چیزی گفتم بیا تف کن تو صورتم بعدم گفتم منومیخوای اخه چیکار واقعا انقدم اعصابتو میریزم بهم گفت من با تو حالم خوشه فقط

به نظرتون این تغییر رفتار یهویی بعد صحبتم برای چیه؟

چرا سر اینکه گفتم از دانشگاه میترسی انقد عصبانی شد؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
خستش کردی با حرفات حق داره انقد حرص بخوره
3
23%
خب معلومه دوست داره چرا اینجوری میکنی باهاش
4
30%
از ترس دانشگاه اینجوری رفتار میکنه
1
7%
هیچ حسی بهت نداره
5
38%

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه چرا اینجوریهه 

منم یه پسری تو دانشگاه یجوری رفتار میکرد که همه یجورایی بهمون تیکه مینداختن میگفتن اون پسره از من خوشش میاد حتی دوستام متوجه شدن 

مرتب بهم پیام میداد جزوه میگرفتن باهام شوخی میکرد و سه بار هم گفت از من خوشش میاد یه بار هم زیر زیرکی گفت مثلا گفت من از دخترای درسخون خوشم میاد 

بعد یه مدت هم دیگه به اسم باهام حرف میزد مثلا مریم خانم 

اگه فک میکنین تو خیالاتم حتی پیاماشو برای دوستم که تو دانشگاه نیست فرستادم گفت این به تو نخ نداده کابل داده 😂🤣

اما بعد یه مدت دیگه اصلاااا بهم پیام نداد اصلا 

بعدش هم گه گاهی جزوه میگیره خیلی خشک و رسمی و محترمانه انگار نه انگار که قبلا چجوری باهام چت میکرد 

بنظرتون چراا