2777
2789

این بچه ی چهارمشه

و هر بچه شو بهترین کادو ها رو بردم براش

و هر بار رفتم خونش دست پر رفتم

و هر سال تولدش بهش کادو دادم

همین طوری برای خودمم خرید میکروم گاهی برا اونم میخریدم (چون فکر میکردم شوهرش طلبه ست و درامدش کمه حمایت مادی بکنم ازش)

ولی من عقد کردم و عروسی و هبچ پاگشایی بهم نداد و هیچ سالی برام کادو تولد نگرفت حتی جشن تولدم اومد دست خالی اومد

و حتی خونم دعوتش کردم تاحالا برام کادو نیاورده کلا

نه ایبنکه ندار باشن

خودشون گوشی ایفون و مبل سلطنتی و بهترین لوارم و لپ تاپ مک بوک و همه لوازم خارجی و گرون ولی حتی پولی ک ازم قرض گرفتن و پس نمیارن

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم اگه اینطوره شمام مثل خودش باش.دیگه بارداری چهارم کادو نداره .بزار دنیا که اومد ببر براش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

چطور ممکنه مک بوک داشته باشن ولی تو فکر میکردی شوهرش طلبه ست پس فقیرن؟

حرفات یجورین

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

یجا رفتیم مهمونی کادو نیاورده بود

گفتم خیلی کار اشتباهی کردی باید میاوردی گفت نه نیاوردم

منم دوتا مرغ خوردی خریده بودم یکی شو دادم گفتم تو بده برات بد نشه

چون من خواهرشم هیچی نمیگم ولی بقیه فامیل ممکنه خوششون نیاد خودشون برن خونه ی این خواهرم کادو ببرن این بره و کادو نبره.

هر سال چند دفعه برا بچهاش همینجوری هدیه میگرفتم

ولی دیگه سرد شدم ازش

برام شده وظیفه

ولی خودش در حقم هیچ کاری نکرده هیچی

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بیشتر ببینید

اسی نمیدونم چرا اخلاق طلبه ها اینجوریه

ما ییه فامیل داریم همش میگفت دوره بزاریم بریم خونه هم و اینا

خونه ما اومدن 

خونه خالم اومدن

خونه زندایی هام اومدن 

با بهترین پذیرایی و عصرانه 

خونه خودشو خواهر شوهرش ک شد گف بتون خبر میدم الان ۳ سال گذشته خبر نداده 😂😑

دوستان اگر مخالفید منو نخورید ریپلایم نکنید 

چطور ممکنه مک بوک داشته باشن ولی تو فکر میکردی شوهرش طلبه ست پس فقیرن؟حرفات یجورین

حرفام چجوری ان؟

چون تو یک تاپیک نمیتونم ۱۲ سال زندگی مشترک خواهرم و اخلاقیاتشون رو بیان کنم!

اره همه ی اون چیزایی ک گفتم رو دارن

چون از همه ی فامیل قرض گرفتن و پس نمیدن و فک نمیکنم  بخوان پس بدن.

چرا بعضی هاتون فکر میکنید ادمی میتونه انقدر بیکار باشه ک بیاد تو این فضا رویا پردازی  کنه یا خداینکرده دروغ بگه!

من مشکلمو گفتم

ک فقط رفتار درستی با خواهرم داششته باشم ک عاقلانه باشه ن ب ضرر خودم ن اون

بیشتر ببینید