2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید

108 بازدید | 11 پست

ریزش مو شدید دارم بنظرتون از چی میتونه باشه؟

برم آزمایش بدم؟ به دکتر چی بگم 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

اره  برو دکتر خودش برات ازمایش مینویسه

من رفتم ازمایش هورمونی برام نوشت 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بیشتر ببینید

منم ریزش مو دارم مخصوصا توی حموم .چند وقته قرص فاموتیدین میخورم احتمال میدم از اون باشه

میلی گلد را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت منو بزن ۱۰ سوت طلا بگیر . بدون کد دعوت هدیه نمیده حتما بزن           کد دعوت milli-uwfg3

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره برو دکتر خودش برات ازمایش مینویسهمن رفتم ازمایش هورمونی برام نوشت

وای خیلی نگرانم بخدا از بس موهام میریزه سعی میکنم دو روز یکبار موهامو شونه کنم

فک کن وقتی موهامو شونه میزنم کلی مو تو شونه جمع میشه 

آره پس برم دکتر بهتره🥺👌🏻

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
منم ریزش مو دارم مخصوصا توی حموم .چند وقته قرص فاموتیدین میخورم احتمال میدم از اون باشه

من حتی قرصی هم استفاده نمیکنم😕

وای خیلی نگرانم بخدا از بس موهام میریزه سعی میکنم دو روز یکبار موهامو شونه کنمفک کن وقتی موهامو شونه ...

اره عزیزم نگران نباش برو دکتر دارو میده راحت میشی

سرخود هم دارو یا شامپو عوض نکن چون ممکنه بدترشی

منم همینجورم یعنی اینقد موهام ریخته که با کش میبندم کش میوفته

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بیشتر ببینید
اره عزیزم نگران نباش برو دکتر دارو میده راحت میشیسرخود هم دارو یا شامپو عوض نکن چون ممکنه بدترشیمنم ...

🥲🤦🏻‍♀️باشه عزیزم خیلی ممنون❤️🫠

منم ایجوری شدم دست میکشم همینجوری میاد پایین آزمایش دادم چیزی نبود کلی هم زینک وایناخوردم باز همونه ...

🥺ای بابا

من ازمایش دادم گفتن ک تو کلان ویتامینت ازبین رفته چندتا انواع قرص ویتامین داده😐و10تا امپول ک هفته ا ...

هعییی🥺🥲