2777
2789

الان فکر میکنم خندم میگیره 

دانشجوام و ازدواج هم کردم 😅

ولی اون زمان پارتنر مجازی داشتم ،صبح تا شب چت میکردم 

تماس تلفنی همه اش 

بعد طرف ادعای عاشقی هم میکرد کات میکردم گریه میکرد 

وای خدایا😂

الان با همسرم اونهمه چت نمیکنم 🤧😆

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

اکثرمون این دوره های مسخره داشتیم😂😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجازی یعنی چی

یعنی یبارم همو از نزدیک ندیده بودین؟🥴😂

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

اکثرمون این دوره های مسخره داشتیم😂😂😂

یاد کارام میفتم 😅

زنگ میزد میگفت خودمو میکشم باهام حرف نمیزنی

لعنتی شاید من شبیه میمون هستم اصلا 🤣🤣

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

من بعد صدسال تازه فهمیدم چقد دروغ میگفته🤣🤣

وای نه خوبه من حداقل دروغاشو نفهمیدم 🤣

مگه تماس تصویری اینا نداشتین؟

یعنی اینجا فقط منم ک مجازی بودم و ازدواج هم کردم؟🥲🤣

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...