2777
2789
عنوان

پس من کی ازدواج میکنم

304 بازدید | 24 پست

۲۸ سالمه 

خواستگار ندارم پیشنهادام تک و توک برای دوستیای موقتی هست نه رابطه جدی 

نمیتونم قید ازدواجو بزنم و دارم میمیرم از حسرت نداشتن همسر و مادر نشدن از طرفیم کسی نیس تو زندگیم و سنم داره بالا میره چیکار کنم بنظرتون که جواب بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با اجازه استاتر ختم قرائت سوره مبارکه یس به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه 

میخواهیم چهل نفر با هم، امروز نفری یه بار سوره یس را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب فرصت قرائت هست 

هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا لایک کنه التماس دعا 

انشالله یه روز بعد از ظهر ...

موردهای سنتی رو هم رد نکن اول فکر کن تحقیق کن بعد یه مدت باهم ارتباط داشته باشید بعد جواب بدید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

تو اجتماع بیشتر باش 

دعا و ذکر د نمازهای مخصوص داره بهشون عمل انشاءالله نتیجه می‌گیری

نماز جعفر طیار رو شنیدم سوره بقره رو هم یا بخون یا گوش کن که اگر چیزی مانع میشه دفع بشه

مطمئن باش خدا بهترین رو برات کنار گذاشته عروس دوستم تو همین سن و سال ازدواج کرد چقد زندگی و شوهرش خوبن 

بسپر به خدا 

میدونی چرا چون دنبال شوهری همش به این که چرا ازدواج نمیکنم چرا خواستگار ندارم فکر میکنی 

یه مدت بیخیالش شو تمرکزتو بزار روی خودت  پیشرفت درسی کاری اندامی شخصیتی خلاصه ارتقا خودت یه هدف جدید پیدا کن برا خودت تو زندگی مگه زندگی شوهر و بچست و بعد می بینی که با اهمیت دادن بیشتر به خودت ادما جذبت میشه و اونوقت تو  اونارو انتخاب میکنی نه اونا تورو