2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت پدر بزرگشون از دست دادی تسلیت میگم 

غمگین ترین چیزی بود که  شنیدم

ماه نباش  که هر شغالی   نگاهش به تو بی افتد خورشید باش که از روشنایی ات همه در برابر تو سرشان خم باشد

تا خوب نشی ..نمیتونی... و معلوم نیست کی خوب بشی ..داغون شدم اصلا شکستم ...اما خدارو هزار مرتبه شکر کامل خوب شدم و الان سالم سالمم

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خدا رحمتشون کنه

ممنون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

یه دکتر آشغال حروم خور بهم گفت اگه کمرتو عمل نکنی نمیدونم ۲۵ ۲۶ سالگی فلج میشی و این قبیل حرفا 

دو سه تا دکتر دیگه رفتم گفتن برو زندگیتو کن هیچی نیست فقط ورزش های مخصوص انجام بده که خداروشکر رفع شد

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

برا خودم تلخ نبود ولی : یه بار دیگه تکرار کن آزمایشتو مشکوکه..

و بازهم تکرار کن آزمایشگاه های مختلف... 

بستری شو ازت آزمایش بگیرن 

زیر. ستگاه باید تزریق انجام بدی که ببینم درستن یانه ..

اخرش گفتن هیچی نیس چیز مهمی نی🙂😁

تو را من چشم در راهم شباهنگام.....🌃.                       

خداروشکر تا حالا خبر یا حرف خیلی بدی از دکترا نشنیدم

فقط یک دندون پزشک هست که هربار میرم مطبش میگه چرا به بهداشت دندونات اهمیت نمیدی حالا من روزی 6 بار مسواک میزنم خب چیکار کنم ژنتیکی جنس دندونام خوب نیست این حرفش خیلی حس بدی بهم میده