خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا خوب نشی ..نمیتونی... و معلوم نیست کی خوب بشی ..داغون شدم اصلا شکستم ...اما خدارو هزار مرتبه شکر کامل خوب شدم و الان سالم سالمم
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
یه دکتر آشغال حروم خور بهم گفت اگه کمرتو عمل نکنی نمیدونم ۲۵ ۲۶ سالگی فلج میشی و این قبیل حرفا
دو سه تا دکتر دیگه رفتم گفتن برو زندگیتو کن هیچی نیست فقط ورزش های مخصوص انجام بده که خداروشکر رفع شد
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
خداروشکر تا حالا خبر یا حرف خیلی بدی از دکترا نشنیدم
فقط یک دندون پزشک هست که هربار میرم مطبش میگه چرا به بهداشت دندونات اهمیت نمیدی حالا من روزی 6 بار مسواک میزنم خب چیکار کنم ژنتیکی جنس دندونام خوب نیست این حرفش خیلی حس بدی بهم میده